Žika Zana u centru ogromnog skandala, poznata voditeljka tvrdi: Zbog para je svedočio da se deca oduzmu majci

Žika Zana u centru ogromnog skandala, poznata voditeljka tvrdi: Zbog para je svedočio da se deca oduzmu majci

Autor: | 26/01/2022

0

Žika Zana odmah se oglasio 

Zoran Živanović poznatiji kao Žika Zana našao se na meti stravičnih optužbi voditeljke Jadranke Jevtić. Kako je navela u svojoj objavi na Fejsbuku dugo je ćutala, ali više ne želi. 

Ona je javno na svom profilu na ovoj društvenoj mreži napisala post u kom se požalila da je Žika Zana svedočio protiv njene sestre kako bi joj se oduzela deca.

Pročitajte: Iz prijateljstva rodila se iskrena ljubav - Ovako su Jelena i Žika izgledali na venčanju, mladinu haljinu i danas svi komentarišu

- Došlo je vreme da kažem javno. Pustila sam ga da zaradi po tezgama. Najveći o**š na estradi je Žika iz grupe “Zana” koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova..) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali bog nije. Karma je čudo s obzirom na to da dete pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnih brakova. Pazite u životu šta radite neko odozgo vidi sve.Univerzum i karma su čudo – napisala je Jadranka i šokirala sve. 

Pročitajte: Nisu je prihvatile! Jelena - Pitajte Žiku zašto mu ćerke nisu došle na naše venčanje

printscreen facebook

 

Žika Zana tim povodom oglasio se i dao kratak komentar na ove stravične optužbe.

- To je bilo toliko davno, ali odlično znam na šta se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika za Blic.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti