O ovome su sanjali: U jeku slave filma Toma Tamara i Petar Benčina napustili Srbiju (foto)

O ovome su sanjali: U jeku slave filma Toma Tamara i Petar Benčina napustili Srbiju (foto)

Autor: | 11/11/2021

0

Kao što su i nagovestili u ekskluzivnom intervjuu koji su nedavno dali magazinu HELLO!, Tamara Dragičević i Petar Benčina kraj ove za njih više nego uspešne godine obeležiće obilaskom Amerike.

Zahvaljujući filmu „Toma“, u kome igraju vodeće uloge, glumačko-bračni par se sa delom ekipe uputio preko okeana da bi prisustvovao projekcijama u nekoliko američkih gradova.

Za početak posetili su Čikago gde ih je dve hiljade ljudi dočekalo ovacijama, zatim su se uputili u Dalas, a čekaju ih i avionske karte za Njujork, Los Anđeles, Vašington, Majami i Pitsburg.

Pročitajte: Kakav savršen kraj godine: Tamara i Petar Benčina ekskluzivno za HELLO! otkrivaju prelepe vesti (foto)

U pauzama između profesionalnih obaveza Tamara i Petar Benčina obilaze istorijske i kulturne znamenitosti, ali prikazuju i aktuelni „street style“. Ako je suditi po njihovim odevnim kombinacijama, retro šik ponovo je u modi.

Uz fotografiju na kojoj su oboje odeveni u odeću jarkih jesenjih boja Tamara je objavila: „Prvi put sa Perom u Americi“.

Brojni pratioci potvrdili su da im se dopada njihov modni izbor, a koleginica Gorica Popović im je poručila: „Vas će tamo da zadrže“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti