Merjem Uzerli: Prvo letovanje sa kćerkicom Larom

Merjem Uzerli: Prvo letovanje sa kćerkicom Larom

Autor: | 02/09/2014

0

Merjem Uzerli, tridesetjednogodišnja glumica koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u istorijskoj sagi "Sulejman veličanstveni", ovih dana uživa na odmoru koji provodi sa kćerkicom Larom. Ponosna mama je na Instagramu objavila fotografije pred polazak na put.
- Neka odmor počne - napisala je glumica koja je dve godine zaredom osvojila tursku verziju Oskara. Potom je juče i danas na istoj društvenoj mreži postavila još nekoliko zanimljivih fotografija, a njeni pratioci su ostali u nedoumici da li se Merjem odmara u Turskoj, Maroku, Italiji ili nekoj drugoj mediteranskoj državi.

Inače, riđokosa glumica svojevremeno je napustila čuvenu seriju zbog lošeg zdravstvenog stanja i otputovala u Berlin. Zbog depresije, insomnije i hroničnog umora bila je smeštena u jednoj psihijatrijskoj klinici, a problemi su počeli još na snimanju. Naime, kako je serija odmicala, bilo joj je sve teže da pamti tekst za svoju ulogu, često bi se iznervirala zbog sitnice ili bi joj misli odlutale što je remetilo rad celokupnog tima. Glumica je priznala da je u jednom trenutku pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa balkona, ali su je sprečili u tome. Međutim, ispostavilo se da je glumica zapravo bila trudna, a novi šok usledio je kada su je po izlasku iz bolnice sačekale vesti da njen 18 godina stariji verenik, predsednik upravnog odbora brokerskog društva "Martin&Martin", Kan Ates ima drugu. On nije želeo ni da čuje za bebu i prisiljavao je da abortira. Ipak, lepa glumica je u februaru ove godine rodila kćerkicu Laru.

Glumica, koja je prošle godine napustila set serije jer nije bila zadovoljna tretmanom niti honorarom, potvrdila je da će prihvatiti ulogu u filmskoj verziji priče o sultanu Sulejmanu.

- Radujem se novom projektu, pogotovo jer sam smršala petnaest kilograma. Za gubitak kilograma zaslužna je briga o mojoj Lari. Snimanje filma počinje uskoro - rekla je Merjem za turske medije. U ulozi desetog sultana osmanlijskog carstva ponovo će se naći Halit Ergenč.

Autor: Life Content
Foto: Meryem Uzerli / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još