Masima Savića svi znate, a evo kako izgleda njegova najveća ljubav: Dok je spavala uzeo sam joj meru za prsten

Masima Savića svi znate, a evo kako izgleda njegova najveća ljubav: Dok je spavala uzeo sam joj meru za prsten

Autor: | 27/10/2021

0

Žena Masima Savića retko se pojavljuje u javnosti

Baršunastim glasom i romantičnim stihovima Masimo Savić odavno je očarao ženski svet širom regiona, a razlog više da iznova zadobija njihove simpatije krije se i u toplim, emotivnim rečima kojima govori o supruzi Eni.

‒ Ne može se dogoditi da moja supruga izađe iz kuće a da je nisam poljubio. To se ne sme dogoditi. Ja trčim za njom ako to nisam uradio. Ljudi zaboravljaju da bi nekome trebalo pokazati da ga vole ‒ samo je jedna od izjava popularnog pevača koju bi većina žena volela da čuje od svog partnera.

Pročitajte: Žena Masima Savića i ćerka Mirna pevačev su najveći slonac - One su moj stub i bez njih ništa ne bi bilo isto

Foto: Marko Grubišić

 

Žena Masima Savića krasi pevačev život više od dve decenije

‒ Ena i ja trajemo toliko dugo, pre svega jer se mnogo volimo. Obožavam da sam pored nje i zbog toga uvek žurim da se vratim kući. Sa njom mi je najbolje. Imamo otvoren odnos, nikada nismo imali tajne i puno razgovaramo ‒ kaže Masimo.

Njihova ljubav rodila se pre više od dve decenije. Kada je čuo pesme koje je Eni, kao talentovani tekstopisac, uradila za Josipu Lisac, angažovao ju je za svoj album. Iz poslovne saradnje rodila se ljubav, a ubrzo posle venčanja stigla je i ćerka Mirna.

Pročitajte: Masimo Savić - Da nisam upoznao Eni, odavno ne bih bio među živima!

Boško Karanović

 

‒ Dok je spavala uzeo sam joj meru za prsten, otišao u grad i kupio verenički prsten. Kad sam se vratio kući, tek se bila probudila, a ja sam kleknuo pred nju i zaprosio je ‒ ispričao je svojevremeno Masimo Savić scenu iz života koja bi slobodno mogla da posluži kao inspiracija za ljubavni film.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti