Pre više od 30 godina srce je poklonio Eni: Ovo je supruga Masima Savića, ljubavna priča dostojna filma FOTO

Pre više od 30 godina srce je poklonio Eni: Ovo je supruga Masima Savića, ljubavna priča dostojna filma FOTO

Autor: | 23/12/2022

0

Žena Masima Savića neutešna

Vest da nas je napustio Masimo Savićzatekla je region. Legendarni pevač iza sebe je ostavio suprugu Eni i ćerku Mirnu.

Baršunastim glasom i romantičnim stihovima odavno je očarao ženski svet širom regiona, a razlog više da iznova zadobija njihove simpatije krio se i u toplim, emotivnim rečima kojima je govori o supruzi.

‒ Ne može se dogoditi da moja supruga izađe iz kuće a da je nisam poljubio. To se ne sme dogoditi. Ja trčim za njom ako to nisam uradio. Ljudi zaboravljaju da bi nekome trebalo pokazati da ga vole ‒ samo je jedna od izjava popularnog pevača koju bi većina žena volela da čuje od svog partnera.

Pročitajte: Preminuo Masimo Savić - Podmukla bolest otkrivena pre dva meseca, spasa nije bilo

Marko Grubišić

 
 

‒ Eni i ja trajemo toliko dugo, pre svega jer se mnogo volimo. Obožavam da sam pored nje i zbog toga uvek žurim da se vratim kući. Sa njom mi je najbolje. Imamo otvoren odnos, nikada nismo imali tajne i puno razgovaramo ‒ govorio je Masimo.

Njihova ljubav rodila se pre više od tri decenije. Kada je čuo pesme koje je Eni, kao talentovani tekstopisac, uradila za Josipu Lisac, angažovao ju je za svoj album. Iz poslovne saradnje rodila se ljubav, a ubrzo posle venčanja stigla je i ćerka Mirna.

Pročitajte: Masimo Savić - Ćerka mi ne govori ništa jer ne želi da se mešam

Boško Karanović

 
 

‒ Dok je spavala uzeo sam joj meru za prsten, otišao u grad i kupio verenički prsten. Kad sam se vratio kući, tek se bila probudila, a ja sam kleknuo pred nju i zaprosio je ‒ ispričao je svojevremeno Masimo Savić scenu iz života koja bi slobodno mogla da posluži kao inspiracija za ljubavni film.


 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još