Mesec dana bez Masima Savića, supruga i ćerka neutešne: Pitamo se šta bi nam rekao...

Mesec dana bez Masima Savića, supruga i ćerka neutešne: Pitamo se šta bi nam rekao...

Autor: | 23/01/2023

0

Prošlo je tačno mesec dana otkako nas je napustio legendarni Masimo Savić, a tim tužnim povodom na njegovom zvaničnom Instagram-profilu osvanula je dirljiva poruka.

Pročitajte: Dva sata posle ponoći, poziv iz bolnice... Datum smrti Masima Savića krije neverovatnu priču, šta ti je sudbina VIDEO

Mario Kristofić

 

„Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mesec dana. U svemu si tu. Pitamo se šta bi mislio, šta bi nam rekao svojim najlepšim glasom... A onda zamislimo da znamo šta želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi, tvoja publika, pišu, crtaju, dele u sećanje na tebe prepoznao kao duboku emociju i podržao je najtoplijim osmehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvek preselio direktno iz srca. Od tuge, koja će, svesni smo, zauvek biti naš saputnik, veći su samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo tražimo te među zvezdama. Ti možeš da budeš samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno“, stoji u objavi porodice.

 


Podsećamo, legendarni hrvatski umetnik napustio nas je posle kratke, ali herojske borbe s opakom bolešću, samo mesec dana pošto je održao svoj poslednji koncert u zagrebačkoj Areni. Za sobom je ostavio dve dame, suprugu Eni i ćerku Mirnu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marko Grubišić

Pročitajte još

Najnovije vesti