Hrvatska štampa bruji: Petar Grašo postaje otac? Hana Huljić trudna?

Hrvatska štampa bruji: Petar Grašo postaje otac? Hana Huljić trudna?

Autor: | 26/10/2021

3

Petar Grašo postaje otac - prenosi svi mediji u regionu 

Posle više od dve decenije ljubavi Petar Grašo i Danijela Martinović stavili su tačku na svoju vezu, a nova devojka popularnog hrvatskog pevača je 15 godina mlađa ćerka Tonija Huljića Hana.

Pročitajte: Raskid joj je teško pao - Danijela Martinović otkrila zašto se ona i Petar Grašo nikada nisu venčali

Luka Šarac

 

Petar i Hana dugo su krili svoju ljubav, ali kada su je potvrdili, sva pažnja usmerena je ka bivšoj Danijeli Martinović i njenim postupcima. Ona se suzdržala od izjava, ali da je povređena pokazuje i time što je sa društvenih mreža otpratila bivšu prijateljicu Hanu, ali i bivšeg partnera Petra. I novi ljubavnici uradili su isto, pa je ovaj ljubavni trio očigledno prekinuo sve kontakte, a njihove komšije nedavno su otkrile da su šokirane onim što se dogodilo.

Instagram

 

Petar Grašo postaje otac? Pevač otkrio istinu 

Hanina i Petrova veza traje od avgusta, rekao je izvor blizak paru. Njeni roditelji ih podržavaju, a počelo je da se šuška i da je Hana trudna, piše „Mondo“. Međutim, Petar Grašo demantovao je da postaje otac.

‒ Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ovo nije istina. Tim više što je Tonči postao još uzorniji i zabranio deci da bilo šta rade pre braka ‒ rekao je Petar za tportal.hr.

Luka Šarac

 

 

Komentari (3)

Loading
Jasna 17:38 27.10.2021
Odgovori

Vrlo uzoran za insta pre braka..A sto su I jednim I drugi izjavljivali da su kucni prijatelji da su kao porodica to insta ne znaci? Nego cero navali pa rasturi kucnim prijateljici Brak.Vrlo uzorno za lepo vaspitano pa nek da bog da se svakom po zasluzi vrati

Zeljko 20:49 27.10.2021
Odgovori

Valjda i Petar zaslužuje da bude otac,uz to je covjek i jedinac.Pa ta bivsa je starija od njega i nije mu rodila ,bilo mu je krajnje vrijeme da uradi sta je uradio.Inace Hana i on su super par.Predpostavljam da je Petar odabrao Hanu,a ne obrnuto,pa stariji je i zna sta hoce i sta mu treba

Natasa Petrovic 09:24 28.10.2021
Odgovori

Bolesno...cerkica kucnih prijatelja,maltene je zna od rodjenja a on vec tada zreo mladic .Uz to i kucni prijatelji.Uz to je roditelji podrzavaju.A gospoddin Zeljko komentator ,naravno, kao i svaki muski sovinista ,podrzava.Mozda je i Danijela nekad htela biti majka ?! A i da nije-mogao je isti Graso otici od nje ranije pa se ostvariti sa nekim drugim kao otac.Kako da ne !!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti