Prvi put od venčanja Hana i Petar Grašo zajedno u javnosti, buduća mama pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće (foto)

Prvi put od venčanja Hana i Petar Grašo zajedno u javnosti, buduća mama pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće (foto)

Autor: | 07/06/2022

3

Hana i Petar Grašo konačno su se pojavili zajedno u javnosti. Posle glamurozne svadbe o kojoj su pisali svi mediji u regionu buduća mama se povukla, i u krugu porodice provodila dane u blagoslovenom stanju. 

Pročitajte: Petar Grašo prvi put progovorio o prinovi - Trebalo mi je vremena da osvestim tu informaciju

Boško Karanović/Instagram

 

Zato je današnje pojavljivanje bračnog para Grašo na jednom događaju u Hrvatskoj izazvalo veliku pažnju. Hana je blistala u pratnji svojih roditelja i supruga i pokazala da i u sedmom mesecu trudnoće izgleda prelepo. 

Stipe Ninčević

 

Hana i Petar Grašo blistaju 

Hana je na događaju govorila o tome koliko pažnje posvećuje zdravlju, da svakodnevno uživa u dugim šetnjama i veoma vodi računa šta jede

- Trenutno malo previše guglam oko svega, šta bi ovo moglo biti, šta bi ono moglo biti. Sad možda malo preterujem, ali inače sam umerena po tom pitanju - rekla je Hana za hrvatske medije.

Pročitajte: Kakav prizor! Danijela Martinović i Hana Huljić jedna do druge, život zaista piše romane (foto)

Stipe Ninčević

 

Petar Grašo trudnu suprugu je pratio u stopu i na pitanje novinara da li je smiren ili paniči kada je zdravlje u pitanju kratko je odgovorio.

- To vam je sve, što bi rekli ljudi u Dalmaciji, na refule. Ja sam jako često na putu i ne mogu reći da se brinem o zdravlju svakodnevno i da sam nešto preveliki hipohondar.

Komentari (3)

Loading
sara CG 19:26 07.06.2022
Odgovori

Hana mlađa ali Danijela sladja. Kako je Danijela bila lijepa u Haninim godinama. Grasi počeo klimaks pa nasoa 15 godina mlađu. Mada da nije sa njom, sa Danijelom ne bi imao djece. Veliki je generacijski jaz između Hane i Petra. Nego, neka im je srećna prinova i da ih bude još u narednim godinama.

sara CG 20:57 07.06.2022
Odgovori

Hana mlađa ali Danijela sladja. Grasi počeo klimaks pa nasoa 15 godina mlađu. Mada da nije sa njom, sa Danijelom ne bi imao djece. Veliki je generacijski jaz između Hane i Petra. Nego, neka im je srećna prinova i da ih bude još u narednim godinama.

Goga70 16:19 06.07.2022
Odgovori

Mogao je da je Tija napravit dite obožavateljki, i ostat sa Danijelom....ako ju toliko voli No Hana je volila Grašak još kao dete,i to je presudilo. Ko mu piše sve pesme i tekstove- Huljići. Tako da je Graša kupljen. Mala ga je tila,ili ode njegova karijera u..*.*.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti