Majka Megan Markl: Moja ćerka je jaka i uvek će biti dobro

Majka Megan Markl: Moja ćerka je jaka i uvek će biti dobro

Autor: | 22/01/2020

0

 Majka Megan Markl ponosna na ćerku koja je opet pokazala veliku snagu

Dorija Ragland je bila jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom venčanju sa britanskim princem Harijem. To dovoljno govori o bliskosti koju Megan Markl ima sa svojom majkom. Ona joj je najveći uzor, snaga, a pre svega, bezrezervna podrška. Zato i ne čudi što je majka Megan Markl podržala ćerku u ovom prelomnom životnom momentu.

Veliki izazov za vojvotkinju Megan i njenu majku: Bizarno kraljevsko pravilo koje će morati da ispoštuju pre božićnog ručka

Iako je u doba senzacionalizma, u kome smo zatrpani vestima, jako teško izazvati, a potom i zadržati pažnju javnosti, nekadašnja glumica Megan Markl je to uspevala od prvog trenutka stupanja u britansku kraljevsku porodicu. Odluka da princ Hari i ona istupe iz nje i započnu samostalan život, izazvala je, najblaže rečeno, potres u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali i širom planete. Mnogi su zabrinuti kako će se princ Hari i njegova supruga izdržavati sada, kada su ostali bez novca poreskih obveznika, ali majka Megan Markl ni najmanje ne brine. Ona veruje da će njena ćerka iz ove životne situacije izaći jača nego ikada i da je ovo samo početak novog razdoblja.

– Ona je kao osoba izuzetno snažna i ne brinem se oko njihove budućnosti. Megan će uvek biti dobro – rekla je Dorija o ćerki, a njene reči preneo je "The Sun". Oni ističu da majka Megan Markl na ovu ćerkinu odluku gleda sa velikim odobravanjem.  Sa princem Harijem, ćerkom i unukom, Dorija je provela praznike u Kanadi.

Princ Čarls slomljen zbog odluke princa Harija

–  Dorija je rekla da joj je unuk najslađa beba na svetu –dodao je izvor.

Dorija je  socijalni radnik i instruktor joge, i Meganin otac Tomas razvedeni su još od 1987. godine.  Ona nije promenila način života nakon što je njena ćerka postala deo kraljevske porodice. Megan je često isticala koliko je ponosna na majku, i često je spomnjala na blogu  "The Tig" koji je vodila sve do upoznavanja princa Harija. Opisivala ju je kao ženu slobodnog duha, vedru i često nasmejanu i uvek spremnu da pomogne svakome u nevolji.

Samanta Markl: Moja sestra je pocepala kraljevsku porodicu kao tornado

Samanta Markl, polusestra Megan Markl, koja je od ranije poznata medijima zbog svojih komentara i mešanja u novi život svoje sestre, i sada nije ostala nema na njenu radikalnu odluku.

–  Moja sestra je pocepala kraljevsku porodicu kao tornado. S obzirom da je ova istorijska institucija blizu kolapsa, moramo se zapitati da se mir zaista može pronaći –  izjavila je u autorskom članku za “San”

Princ Hari otvorio dušu: Želim da od mene čujete istinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Portal Estrelando (@portalestrelando) on Jan 21, 2020 at 5:00pm PST

– Megan je znala koji su društveni zahtevi ulaska u kraljevsku porodicu.  Trebalo je da se zapita da li je voljna i da li će moći da se ponaša u skladu s očekivanjima. Kraljičine reči su pokazale veliku diplomatičnost, ali dosadašnje Meganino ponašanje nije bilo diplomatsko – navela je Samanta, dodajući da diplomata ne bi “ispao iz sopstvene porodice”.

Samanta je optužila Megan da nije priskočila u očevu odbranu dok je bio meta medijskog linča.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti