Uslikana u invalidskim kolicima: Sestra Megan Markl boluje od neizlečive bolesti (foto)

Uslikana u invalidskim kolicima: Sestra Megan Markl boluje od neizlečive bolesti (foto)

Autor: | 15/10/2021

0

Sestra Megan Markl suočena sa teškom bolešću 

Kada je princ Hari objavio da se verio, svi britanski i svetski mediji počeli su da se bave njegovom budućom suprugom. Megan Markl bila je skenirana od glave do pete, kao i najbliži članovi njene porodice, ali malo kome je bilo poznato da ima stariju polusestru Samantu, koja boluje od multipla skleroze.

Pročitajte: Sestra Megan Markl uvredila zeta - Hari je slabić, Dajana bi ga se stidela

Profimedia

 

Sestra Megan Markl dugo nije imala kontakt sa vojvotkinjom od Saseksa 

Ona ima 56 godina i bavi se glumom. Pre nego što se oženio Glorijom, majkom vojvotkinje od Saseksa, Tomas Markl već je imao brak iza sebe. Tada je dobio prvu ćerku. Kako je Megan svojevremeno priznala, stariju sestru nije videla dve decenije. Međutim, Samanta, koja se posle udaje prezivala Grant, vratila je prezime Markl kada je čula da je Megan postala javna ličnost. Tada je počela da piše memoare, „The Diary of Princess Pushy's Sister“, u kojima na više mesta pominje mlađu sestru, iako dugo nisu komunicirale.

Pročitajte: Sestra vojvotkinje Megan tvrdi da će je uništiti - Otkriću sve, od uspavanki do laži

Profimedia

 

Multipla skleroza dijagnostifikovana joj je 2008. godine. Otežano se kreće i vezana je za invalidska kolica. Često govori o svojoj borbi sa bolešću za koju nema leka i apeluje na ljude da se obrate lekaru čim osete prve simptome. Njih opisuje i britanski HELLO! uz priču o sestri vojvotkinje od Saseksa.

Profimedia

 

Hronično oboljenje centralnog nervnog sistema može se javiti u bilo kom životnom dobu, a među uobičajenim simptomima su slabost, zamor, ukočenost, drhtanje, nejasan govor, depresija, spazam mišića, problemi sa ravnotežom, vidom, bubrezima i bešikom, gubitak pamćenja i toka misli, a moguća je i kompletna paraliza.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti