Porodicu je stavila ispred karijere: Supruga Nikole Koje je nestvarno lepa, godine joj ne mogu ništa (foto)

Porodicu je stavila ispred karijere: Supruga Nikole Koje je nestvarno lepa, godine joj ne mogu ništa (foto)

Autor: | 17/10/2021

3

Supruga Nikole Koje oduvek je intrigirala javnost

Bezbroj puta dokazano je da javnost najviše intrigiraju parovi koji ne samo da ne pričaju o svojoj ljubav već su i zajedničke fotografije prava retkost. Tipičan primer su Aleksandra i Nikola Kojo, koji su u braku već 14 godina.

Pročitajte: Nikoja Kojo se seli iz Srbije - Ne mislim da starost provedem ovde

Boško Karanović

 

Prvi put su bili u centru medijske pažnje u vreme venčanja. U septembru 2007. mnogo se pisalo o Aleksandrinoj lepoti, uspešnoj manekenskoj karijeri, činjenici da je od supruga mlađa 12 godina i da je rođena u Sarajevu. Gotovo nezaobilazna rečenica bila je – to je devojka iz Čolinog spota „Moja draga“. Tih dana, slušajući komplimente upućene Aleksandri, mnogi su konstatovali da jednom od najvećih šmekera u regionu upravo takva devojka pristaje. Kada je lepa manekenka devojačko Đurić zamenila prezimenom Kojo, prestala je da se pojavljuje na pistama i u editorijalima.

Supruga Nikole Koje porodicu je stavila na prvo mesto 

Godinu dana kasnije rodila je ćerku Anu, a 2013. bliznakinje čija imena nikada nisu objavili. O porodičnim fotografijama, kao što se od Nikole moglo očekivati, nije bilo ni govora. Da na samom kraju 2016. nije prikazan film „Stado“, u kome proslavljeni glumac ne samo da je imao jednu od glavnih rola već je prvi put bio reditelj, verovatno ne bismo saznali da je nekada neodoljiva manekenka ostala podjednako lepa.

Pročitajte: Nežni Nikola Kojo - Sama pomisao da si moja žena me čini najsrećnijom osobom na svetu

Boško Karanović

 

Aleksandra i Nikola su se na premijeri pojavili držeći se za ruke, a fotografi su nastojali da ih što bolje „islikaju“, jer se znalo da se takva prilika neće skoro ponoviti. Ponesen uspehom filma, u koji je uložio mnogo znanja, emocija i energije, Nikola je tih dana dozvolio sebi da sa javnošću podeli deo emocija.

Portali i magazini uveliko su citirali njegove reči „moja Aleksandra, moj ceo svet“ i „ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moja žena čini me najsrećnijom osobom na svetu.“

Boško Karanović

 

Priliku da vidimo deo njegovog porodičnog života glumac sa najlepšim očima dao nam je i prošlog marta, na početku karantina, kada je na „Fejsbuku“ objavio snimak na kome on i najstarija ćerka Ana, za koju je rekao da će biti muzičarka ako bude vredno radila, pevaju pesmu „Lepa Janja“. Ispod snimka su se nizali komentari „tatina ćerka“, „iste tatine oči“, ali i konstatacije da je devojčica veoma lepa i da ima sluha.

 

Komentari (3)

Loading
XYZ 12:11 18.10.2021
Odgovori

Smeker ostaje smeker i zasluzuje takvu lepoticu kraj sebe. Zelim im svu srecu u zivotu.

hellomagazin.rs hellomagazin