Nežni Nikola Kojo: Sama pomisao da si moja žena me čini najsrećnijom osobom na svetu

Nežni Nikola Kojo: Sama pomisao da si moja žena me čini najsrećnijom osobom na svetu

Autor: | 04/01/2017

0

Nikola Kojo ove jeseni će proslaviti desetu godišnjicu braka sa Aleksandrom, sa kojom ima tri ćerke, a popularni glumac nikada nije krio da mu je supruga najveći oslonac u životu.

Ovaj poznati par nastojao je da, od početka veze svoju privatnost drži dalje od očiju javnosti, zbog čega su njihovi zajednički istupi u javnosti svojevrsna retkost.

Međutim, nedavna premijera filma "Stado", rediteljskog debija Nikole Koja, stavio je glumca u žižu medijskog interesovanja, a podjednaku pažnju medija dobila je i Aleksandra, kada se ruku pod ruku sa suprugom pojavila u punom centru "Sava".

Nakon uspešne premijere, Nikola se zahvalio supruzi na podršci, kada joj je na društvenim mrežama posvetio romantičnu poruku. "Moja Aleksandra, moj celi svet" stajalo je u komentaru uz zajedničku fotografiju, a sada je Kojo ostavio još jednu emotivnu poruku za suprugu.

- Ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moja žena me čini najsrećnijom osobom na svetu. Hvala ti za sve. Volim te - napisao je poznati glumac u komentaru uz fotografiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: nikola kojo

Najnovije vesti