Preko noći je postala bivša: Nju je Nikola Kojo ostavio i manekenku odveo pred oltar

Preko noći je postala bivša: Nju je Nikola Kojo ostavio i manekenku odveo pred oltar

Autor: | 06/10/2022

1

Devojka Nikole Koja bila je ona

Nikola Kojo galantan pri raskidu“, pisalo se 2007. godine, a pomenuti naslov odnosio se na vest da je bivšoj partnerki, posle raskida, navodno ostavio stan u kome su zajedno živeli.

Narodna izreka da se kašalj i ljubav ne mogu sakriti potvrđena je i u slučaju popularnog glumca, poznatog po tome što retko daje intervjue, a još ređe priča o privatnom životu.

Pročitajte: Porodicu je stavila ispred karijere - Supruga Nikole Koje je nestvarno lepa, godine joj ne mogu ništa (foto)

Boško Karanović

 

Kada se u januaru 2007. godine na premijeri filma „Crni Gruja i kamen mudrosti“ pojavio sa manekenkom Aleksandrom Đurić, za dobro upućene to je ujedno značilo kraj desetogodišnje romanse sa zubarkom Olgom Popović

Iako su čitavu deceniju uživali u ljubavi, ni Olga ni Nikola nisu pokazivali želju da se eksponiraju u medijima. Štaviše, mnogi nisu ni znali da je omiljeni glumac, koji je u mlađim danima važio za miljenika ženskog dela publike, u ozbiljnoj vezi. 

Devojka Nikola Koja postala je zgodna Aleksandra

Aleksandra je preko noći promenila njegov život. Tada tridesetosmogodišnji glumac zaljubio se u dvanaest godina mlađu lepoticu i već posle nekoliko meseci zabavljanja odveo je pred oltar.

Pročitajte: Ana je tatina kopija - Hoće li najstarija naslednica Nikole Koja krenuti očevim stopama?

Boško Karanović

 

Pričalo se da je od poznatih ličnosti među zvanicama na svadbi bila samo Vesna Trivalić, a svečani ručak organizovan je u Nikolinom restoranu „Violeta, kućo stara“, koji je tih godina bio omiljeno mesto za izlazak. 

Komentari (1)

Loading
Zubarka 16:05 07.10.2022
Odgovori

Zaljubio? Lepo,pošteno...stvar ukusa ko je dobar glumac,lep...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti