Nije prošlo još 40 dana, estrada na nogama: Oglasio se Milan Radulović Laća!

Nije prošlo još 40 dana, estrada na nogama: Oglasio se Milan Radulović Laća!

Autor: | 14/10/2021

0

Oglasio se Laća pre isteka 40 dana od Marinine smrti 

Od smrti Marine Tucaković prošlo je nešto manje od mesec dana. Otišla je tiho, kako je i živela. O njenom životu i pesmama u koje je utkala sudbine mnogih od nas dugo će se još pričati. Većina smatra da upravo zbog toga što je bila veliki čovek nije zaslužila da se od dana njene sahrane mediji ne smiruju i samo pišu o navodnom incidentu koji se tog 29. septembra dogodio na Novom groblju.

Pročitajte: Otkrivena pozadina incidenta na sahrani - Ovim gestom su Saša Matić i Ceca navodno povredili sina Marine Tucaković

ATA Images

 

Kako su preneli beogradski mediji, pred čin sahrane Marinin sin Milan Radulović Laća rekao je Ceci Ražnatović, Saši Matiću Milanu Kaliniću da ne prilaze grobu. Folk zvezda se, navodno, okrenula i otišla. Nije želela da komentariše incident. Moglo se čuti da je Laća tako reagovao zbog epidemioloških mera, međutim, njih troje su nosili maske i uopšte nisu bili blizu grobnog mesta.

Milan je, komentarišući situaciju, tada kratko izjavio da će progovoriti kada prođe četrdeset dana, jer je sada u žalosti.

Od tada mogu se pročitati naslovi kako će Laća o svemu progovoriti i bez dlake na jeziku reći ko je sa estrade njegovoj majci ostao dužan hiljade evra. Tajni više neće biti...

Instagram

 

Oglasio se Laća, ovo je njegova poruka

Izgleda da je i Laća svakodnevno pratio medije i upravo zbog toga rešio da prekine svoje ćutanje mnogo pre isteka četrdeset dana od majčine smrti, kako je najavio. 

„Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi sa mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas, inače, ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom ‒ sveskom dugova ili, pak, ikebanom. Estrada 'Vendetta no me interesa'“, napisao je Laća na „Tviteru“. „Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što je na našim prostorima kao kazna za sve one po 'kojima se ništa neće zvati'.” 

Pročitajte: Poslednja ju je videla - Marina je ušla u Hitnu pomoć i oprostile smo se sa suzama u očima, obe smo znale da je poslednji put

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti