Oglasila se porodica: Evo kada će biti Marinina sahrana, ovo pravilo svi moraju da ispoštuju

Oglasila se porodica: Evo kada će biti Marinina sahrana, ovo pravilo svi moraju da ispoštuju

Autor: | 24/09/2021

0

Sahrana Marine Tucaković, koja je pre pet dana preminula u KBC "Dragiša Mišović", morala je da bude odložena jer se nejn suprug Aleksandar Radulović Futa ponovo zarazio korona virusom.Porodica je odlučila da ispoštuje Marininu poslednju želju i sahrani je na istom mestu gde počiva njen prerano preminuli sin Miloš

I dok brojni prijatelji, porodica i veliki broj fanova žele da odaju počast našem najboljem tekstopiscu ikada, porodica je odlučila da sahrana ne bude otvorena za veći broj ljudi. Marinin sin Milan Laća Radulović oglasio se na društvenim mrežama.

Pročitajte: Poslednja ju je videla - Marina je ušla u Hitnu pomoć i oprostile smo se sa suzama u očima, obe smo znale da je poslednji put

ATA Images

 

"Datum Marinine sahrane biće objavljen nakon vikenda. Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine", napisao je Laća na Twiteru i dodao:

"Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan Radulović. 

Sahrana Marine Tucaković pod sledećim pravilima 

Sahrana Marine Tucaković, kako je Laća dalje napisao, održaće se tako da broj prisutnih u kapeli neće biti veći od 10, kao i da će biti neophodan obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera.

"Neće biti rukovanja i ljubljenja", dodao je on.

Pročitajte: Njemu je posvetila čuveni hit - Ovaj poznati muzičar je prvi suprug Marine Tucaković

Privatna Arhiva

 

Milan Radulović takođe je zamolio sve koji žele da prisustvuju sahrani, da ipak ostanu kod kuće.

"Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno", napisao je neutešan sin Marine Tucaković.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti