Otkrivena pozadina incidenta na sahrani: Ovim gestom su Saša Matić i Ceca navodno povredili sina Marine Tucaković

Otkrivena pozadina incidenta na sahrani: Ovim gestom su Saša Matić i Ceca navodno povredili sina Marine Tucaković

Autor: | 30/09/2021

7

Incident na Marininoj sahrani, evo šta se dogodio 

Poslednja želja Marine Tucaković bila je da počiva pored svog mlađeg sina Miloša. Ispunjena je. Međutim, želju njene porodice, da zbog pandemije sahrani prisustvuju samo najbliži, estrada nije mogla da ispuni. Svi su želeli da omiljenog tekstopisca isprate na večni počinak. Neki su u tim trenucima zaboravili na ratne sekire, pa su se tako na istom mestu u isto vreme, doduše tužnim povodom, pojavile Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša. No, za skandal koji se juče dogodio nije bio kriv njihov stari sukob.

Pročitajte: Uprkos apelu porodice, estrada je nije pustila da tek tako ode - Sahranjena Marina Tucaković, Karleuša u suzama, Ceca nema od bola

ATA Images

 

Incident na Marininoj sahrani nastao je navodno zbog ovoga 

Kako su preneli beogradski mediji, pred sam čin sahrane Marinin sin Milan rekao je Ceci, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da ne prilaze grobu. Folk zvezda se, navodno, okrenula i otišla. Nije želela da komentariše incident. Moglo se čuti da je Laća tako reagovao zbog epidemioloških mera, međutim, njih troje su nosili maske, a uopšte nisu bili blizu grobnog mesta.

ATA Images

 

- Ono što se desilo na sahrani Marine Tucaković nije smelo nikada da se dogodi nigde, a ne na oproštaju od jedne takve žene i umetnice. Svi prisutni su poštovali epidemiološku situaciju i nosili maske, a držali su i distancu, pa ono što je Laća rekao nema veze s koronom. U jednom trenutku je prišao Saši i besno mu se obratio rečima: „Ikebano, skloni se!“, dok je nastavio da komunicira s Cecom i rekao joj: „Tebe ne mogu da gledam očima“. Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju - otkrio je navodno izvor sa lica mesta, a preneo “Kurir”.

Pročitajte: Marina Tucaković o gubitku sina - Možda je moja ljubav bila loša, da sam stegla srce i da nisam davala kad traže

Instagram

 

Milan je, komentarišući situaciju, samo kratko izjavio da će progovoriti kad prođe 40 dana, jer je sada u žalosti.

Njegov sukob sa Cecom datira od ranije. Navodno, ona mu je dugovala novac za pesme koje je napisao za njenu ćerku Anastasiju, te je zbog toga nije štedeo na društvenim mrežama. Upućeni kažu da poslednje dve godine nije pozvala njegovu majku da pita kako je, što je u suprotnosti sa izjavama koje su obe davale kada se saznalo da je Marina bolesna. Zbog istog razloga Laća je sa sahrane navodno udaljio i Matića.

Komentari (7)

Loading
Stanka 19:36 30.09.2021
Odgovori

Zalosno sto si obrukao svoju majku,koja je otisla u raj bez mrlje sa ovog sveta.Drsko ,bezobrazno,bez iceg ljuckog u sebi mladi gospodine,zalosno sto si tako ponizio sebe,niti je bilo mesto ni vreme za tako ponasanje.Imao si mudru i pametnu majku bilo nesto nauciti od nje i tvog oca koji je veliki gospodin.Od Marine nikad nismo culi to sto ti tvrdis.Draga Marina pocivaj u raju neka te andjeli cuvaju.🌹

Goran 21:37 30.09.2021
Odgovori

Pesme malo umetnost malo kič. Sahrana malo dostojanstva malo estrade ...

Viki 22:32 30.09.2021
Odgovori

Bruka i sramota a svi su je voleli ako je istina da su oterani bruka i sramota od tog sto je oterao,ko god da je u pitanju sramota zena lavica da se ne ispostuje,sramote srpske,nebitno koga su oterali sramoteee ,svi su oni dosli u zalosti da isprate zvezdu zenu lavicu,strahota ko je to uradio neka se pazi Boga

Jovana 06:09 01.10.2021
Odgovori

On, na prvom mestu, nije ispoštovao svoju majku. Praveći incident na njenoj sahrani, pokazao je da je sin kome je važniji novac od dostojanstva svoje majke. A liči i na to da je bio i na nekom stimulansu što je, opet, svojevrsno nepoštovanje poslednjeg oproštaja sa majkom.

Dragana 16:13 01.10.2021
Odgovori

Kako može da se kritikuje neko ko sahranjuje majku? Ako je trebala porodična sahrana, zašto nisu poštovali želi porodice, možda je bila i želja pokojnici?!

Baja 16:47 01.10.2021
Odgovori

Dečko je pravilno postupio sa tim nasrtljivcima. Udovica je posebno arogantna.

Zoe 18:03 06.10.2021
Odgovori

Čovek bi trebalo da zadrži dostojanstvo u ovako teškim trenucima. Ali ne treba mu zameriti, verovatno je bio potresen i uzrujan i zašto nisu ispoštovali želju da bude sahranjena a najužem krugu familije. Ne bih ga preterano osuđivala.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti