Život su mu obeležile stravične tragedije, muzika i jedan sudbinski susret: Ko je Aleksandar Radulović Futa

Život su mu obeležile stravične tragedije, muzika i jedan sudbinski susret: Ko je Aleksandar Radulović Futa

Autor: | 21/12/2022

0

„Ne znam šta da vam kažem. Bila sam kod njega juče, čovek je mrtav“, slikovito je opisala kuma Marine Tucaković, rediteljka Marijana Petrović, kako se oseća Aleksandar Radulović Futa posle saznanja da je ostao i bez drugog sina.

Pročitajte: Oglasio se Aleksandar Radulović Futa - Prvo je prijavljen kao nestao, a onda...

ATA Images

 

Proslavljeni kompozitor, koji je zajedno sa suprugom Marinom ostavio neizbrisivi trag na našoj muzičkoj sceni, doživeo je najgore što jednom čoveku može da se desi. Nekada srećna četvoročlana porodica više ne postoji. Prvo je preminuo sin Miloš, zatim Marina, a ovih dana tragičan niz nastavio je drugi sin Milan, čije je beživotno telo pronađeno na ulici u Izraelu. Futa je ostao sam.

Inače, 2008. godine, kada su Marina i Futa ostali bez sina, smrt je pohodila njihov dom u više navrata.

‒ Te 2008. umrla je i moja majka, i Futina majka, njegova baka. Ta godina bila je baš... ‒ ispričala je Marina u jednom intervjuu.

Pročitajte: Bio sam neželjeno dete, ujak me je osudio na život! Šokantna ispovest Laće Radulovića mesec i po pred smrt - Ja sam ubica svoje majke

Privatna Arhiva

 

Sa Futom je bila u braku 37 godina, a venčali su se na slavu Sveti Vasilije Ostroški. Upoznao ih je Žika iz grupe Zana, koji je o tome svedočio:

‒ Futa je došao da zameni Igora Jovanovića, mog gitaristu koji je bio u vojsci. Krenuo je sa nama na turneju, i tu su se prvi put videli. Mislim da je ljubav odmah buknula.

Pročitajte: Posvađala se sa Futom i napisala jedan od najvećih hitova narodne muzike - Ova pesma krije intimnu ljubavnu priču Marine Tucaković

Privatna arhiva

 

Za Aleksandra Radulovića Futu muzičari smatraju da je fantastičan instrumentalista, jedan od najboljih gitarista u regionu, sa Marinom je komponovao hitove koji su obeležili karijeru brojnih izvođača na ovim prostorima, ali on privatno nikada nije želeo da se eksponira, još manje da daje intervjue.

‒ Ne sviđa mu se što večito pravim gužvu. Volim da pozovem društvo u kuću, da im kuvam, spremam i da ugostim. Oko mene je uvek po desetoro ljudi, pa neki put čoveku nedostaje mir. I meni ponekad zafali, ali u principu više volim haos. Mada, potpuno ga razumem kad se zapita: „Pa dobro, je li ovo moje ili svačije“ ‒ govorila je u šali Marina Tucaković.

Pročitajte: Pretužno - Pre nego što je preminuo na ulici, Laća je njoj poslao poruku FOTO

Arhiva Novosti

 

Vest o smrti Milana Laće Radulovića, za koga su pričali da je nasledio talenat od majke, dom Radulovića na Vračaru zavila je u crno. Roletne su spuštene i po svemu sudeći tako će i ostati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti