Ovde su odrasle sestre Mićalović: Dragana pokazala božićnu atmosferu u porodičnom domu

Ovde su odrasle sestre Mićalović: Dragana pokazala božićnu atmosferu u porodičnom domu

Autor: | 08/01/2024

0

Ovde su odrasle sestre Mićalović

Dragana Mićalović provodi božićne praznike u porodičnom domu u Leskovcu. U toj kući odrasla je sa sestrama Slobodom i Mirjanom, koja nije krenula stopama njihovog oca Dragana, takođe priznatog glumca. Njih tri su veoma bliske i svaku priliku koriste da se vide.

Instagram

 

A nema lepšeg povoda za porodično okupljanje od Božića. Svi volimo da se ovih svečanih dana vratimo starim, dobro poznatim mestima, mestima gde smo proveli detinjstvo, mestima koja su uvek puna ljubavi i topline, ali i lepih uspomena, koje u ovo doba često umeju da ožive.

Pročitajte: Modni okršaj sestara Mićalović - Sloboda jednostavna, Dragana provokativna, ko se bolje obukao?

Dragana je pratiocima na Instagramu nakratko odškrinula vrata tog kutka kojem se uvek rado vraća, posebno tokom ovog perioda godine tradicionalno vezanog za one koje najviše volimo.

Instagram

 

Na jednoj od fotografija vidimo prazničnu trpezu sa pogačom, žitom, kadionicom... Iz pozadine dopire divna duhovna muzika, a slika - samo što ne progovori.

Instagram

 

I druga fotografija je mala bajka. Jedan zid krase ikone, a heklani stolnjak na stolu budi nostalgiju. Tu su i šarena šolja, voće, božićne poslastice, ali i domaća rakija.

Instagram

 

Posebno mesto u dnevnoj sobi pripada klaviru. Tu su brojne fotografije, kao i portret na kojem prepoznajemo Slobodu i Vojina Ćetkovića. Jedna velika, složna i srećna porodica. I ambijent koji zrači toplinom i mirom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti