Nezaboravna žurka: Unuka Željka Mitrovića proslavila prvi rođendan, od baka i deka dobila dragocen poklon

Nezaboravna žurka: Unuka Željka Mitrovića proslavila prvi rođendan, od baka i deka dobila dragocen poklon

Autor: | 13/06/2021

1

Aleksandar Mitrović sin vlasnika Televizije „Pink“ pripredio divno slavlje 

Svoj prvi rođendan Emilija Mitrović, unuka Željka Mitrovića, proslavila je u krugu članova porodice. Uz njihovu pomoć ugasila je i svećicu na torti, koja je bila u roze boji, ukrašena medvedićima. Devojčica, inače, ćerka Željkovog sina Aleksandra, na svet je stigla 1. juna prošle godine. S obzirom na to da je malo poranila ponosni deda se šali da je zapravo htela da se rodi kad i on, 31. maja.

Nemanja Dedović

 

‒ Ipak, rodila se nekoliko sati kasnije i izborila se da ima svoj dan ‒ spremno i uz osmeh uzvraćaju na tu konstataciju ostali članovi porodice.

Pročitajte: Upoznajte Emiliju - Željko Mitrović prvi put pokazao unuku (foto)

Nemanja Dedović

 
 

Roditelji su se potrudili da najvažnijoj osobi u njihovom životu prirede nezaboravne trenutke i unapred su, do detalja, sve osmislili. Emilijina prva “žurka” organizovana je na jednom beogradskom splavu odakle se pruža prelep pogled na Kalemegdan.

Nemanja Dedović

 

Bila je to intimna porodična proslava, kojoj je prisustvovao i jedan neobičan “gost”, veliki plišani meda kome se slavljenica najviše obradovala. Veće slavlje upriličeno je nekoliko dana kasnije u jednom prestoničkom restoranu.

Nemanja Dedović

 

Pored igračaka, Emilija je od baka i deka dobila zlatan dukat i nakit koji će joj jednog dana sigurno biti dragocene uspomene.

Nemanja Dedović

 

Kao prava dama, mala slavljenica ispoštovala je goste i ostala budna do kraja. Doduše, tome je umnogome doprineo meda koji ju je zabavljao, ali i hleb, njena omiljena “poslastica”, kojom su je “podmićivali”.

Komentari (1)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti