Uskoro mama devojčice: Marijana Mićić objavila prvu fotografiju trudničkog stomaka (foto)

Uskoro mama devojčice: Marijana Mićić objavila prvu fotografiju trudničkog stomaka (foto)

Autor: | 20/09/2021

0

Trudna Marijana Mićić blista

Par dana posle informacije da će Marijana Mićić uskoro postati mama devojčice, stigla je i prva fotografija sa trudničkim stomakom, koju je objavila na Instagramu. Ispod fotografije, koja pokazuje da izgleda veoma lepo, a i da nije dobila mnogo kilograma, napisala je:

- Nakon mog jučerašnjeg storija o “mukama” pri nameštanju na gomili jastuka, dobila sam toliko poruka podrške da imam potrebu da podelim ovaj momenat.  Svaka poruka znači, svaka reč znači. Nije lako ali je neopisivo prelepo. Samo žene znaju. 

Pročitajte: Trudna Marijana Mićić javnosti poslala snažnu poruku, brojne žene joj aplaudiraju

Marijana je ovim postom po ko zna koji put potvrdila ono što često govori. Poenta priče je da ne krije svoj privatni život, jer za to nema ni jedan, jedini razlog, ali želi da sama određuje kada će i u kojoj meri drugi ljudi imati uvid u njega. Svojevremeno je, pričajući o tome koliko je nerviraju pitanja “kada ćeš se udati” i “kada ćeš roditi bebu”, rekla “ne mogu da verujem da neko može da pomisli da ću svoju intimu prosuti pred svet”.

U to vreme je objasnila i svoj veoma dobar odnos sa decom, kako kad je reč o mališanima svog brata, tako i učesnicima muzičkog takmičenja za decu, koje je vodila.  

Pročitajte: Prelepe vesti - Marijana Mićić trudna!

Instagram

 

- Tako je zato što decu gledam i prema njima se ophodim kao prema ljudima, ne praveći razliku od odraslih, ili zbog toga što sam i ja veliko dete, pa smo nekako na istom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti