Trudna Marijana Mićić: Voditeljka čeka drugo dete, evo kog pola je beba

Trudna Marijana Mićić: Voditeljka čeka drugo dete, evo kog pola je beba

Autor: | 21/06/2023

0

Trudna Marijana Mićić

Marijana Mićić krunisala je deset godina veze sa emotivnim partnerom Milošem Marjanovićem na najlepši mogući način. Kako Story ekskluzivno saznaje, lepa voditeljka je u šestom mesecu trudnoće i po drugi put postaće majka.

Luka Šarac

 
 

Porodica će se proširiti u oktobru, a srećni par očekuje devojčicu. Marijana i Miloš postali su roditelji krajem 2021. godine, kada je na svet došla Ana, a popularna voditeljka ističe da je njen partner privržen otac koji uvek hoće da pomogne oko deteta.

Pročitajte: Sada je druga žena - Marijana Mićić više nije brineta, ovo je njen novi izgled FOTO


- U potpunosti je prisutan. Znala sam da će biti takav, ništa drugo nisam ni očekivala. Istina je da sam ja više sa ćerkom jer on radi, ali kada dođe s posla, rado je kupa i presvlači.  Stalno pita: ”Mogu li ja?” i vidim da ga to raduje. Ja jedva čekam da on nešto hoće, on da ja nešto zatražim. Dobar smo tim – rekla je Marijana Mićić nedavno.

Instagram

 

Kako je otkrila za magazin Story, oduvek je bila "kontrol frik", ali ispostaviće se da to nije uticalo na njen odnos prema ćerki, u kome pokazuje smirenost. 

- Kod mene sve mora da je na svom mestu, da se zna kad treba, kako treba, bukvalno u mraku znam gde mi u sobi šta stoji. Takva sam bila i ostala i nakon Aninog rođenja. Što se panike i strahova tiče, tu sam potpuno drugačija. Iznenadila sam sebe i porodicu smirenošću i ležernošću - otkrila je Marijana Mićić za Story.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti