Partner Olivere Kovačević enigma za javnost, otkrivamo: Zbog ovoga su se deset godina skrivali

Partner Olivere Kovačević enigma za javnost, otkrivamo: Zbog ovoga su se deset godina skrivali

Autor: | 08/09/2021

1

Partner Olivere Kovačević više nije tajna 

Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa „Radio-televizije Srbije“, i Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, u vezi su duže od decenije, a zajedničkih fotografija u medijima nema. Tačnije, postoji jedna koja je napravljena pre tri godine na stadionu „Tašmajdan“, kada je u okviru „Noći muzike“ izvedena „Karmina Burana“. To je sve, a i nije neka romantična sličica, već sede jedno do drugog u publici. Mnogi se zato pitaju kako im uspeva da izbegnu fotografe kada su oboje vrlo prepoznatljivi. I na samom početku veze oboje su bili već uveliko priznati u svojim profesijama i, samim tim, zanimljivi za medije.

Pročitajte: Izgled Olivere Kovačević ne prestaje da se komentariše, sada je uradila ovo (foto)

ATA Images

 

Na pitanje kako je moguće da nema njihovih fotografija Olivera je svojevremeno rekla:

‒ U novine dospevaju oni koji to žele, a ja nisam želela. Za to treba truda, ali je izvodljivo. Kad imate medijsko iskustvo, znate mesta na kojima su svi rado viđeni i „uslikani“.

Miša Obradović

 

Sličnu konstataciju Olivera je imala još pre deset godina, dakle u vreme kada je tek počinjala zajednički život sa Borkom Stefanovićem.

‒ U srpskoj javnosti, u najvećem broju slučajeva, govori se o intimnim vezama zato što sami akteri tih veza plasiraju priče iz privatnog života. Izvinite, ja u tome ne učestvujem.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti