Da li smo dobro čuli: Udala se Olivera Kovačević, odala je koleginica (video)

Da li smo dobro čuli: Udala se Olivera Kovačević, odala je koleginica (video)

Autor: | 01/11/2021

1

Udala se Olivera Kovačević – godinama se nagađalo, a sada je i potvrđeno

Prilikom gostovanja u emisiji Direktno sa Minjom Miletić Vuk Jeremić rekao je da njegova supruga Nataša ne može da se zaposli ni na jednoj televiziji u Srbiji jer se on bavi opozicionim poslom. Čuvši to, Minja je uzvratila: „Supruga Borka Stefanovića, Olivera Kovačevića, radi na RTS-u“.

Supruga?! Da li smo dobro čuli? Preslušali smo snimak intervjua nekoliko puta i – dileme nema.

Rečeno je „supruga“ i nije zvučalo kao lapsus, a ni Vuk Jeremić nije delovao kao neko ko je upravo čuo nešto što ga je začudilo. Dakle, ostaje nekoliko opcija:

Minja Miletić zna nešto što mi ne znamo, što je i logično budući da su i mediji i politika sfere koje su joj dobro poznate.

Rekla je supruga, jer kada je par skoro deset godina u vezi, onda ih svi koji ih znaju smatraju supružnicima, čak i ako njih dvoje ne nameravaju da se venčaju.

Kad dvanaest puta uhvatiš bidermajer, a Olivera Kovačević ih ima baš toliko u „kolekciji“, onda ne možeš da ne odeš pred oltar ili kod matičara.

Pročitajte: Partner Olivere Kovačević enigma za javnost, otkrivamo - Zbog ovoga su se deset godina skrivali

Ata Images

 

Doduše, jednom prilikom Olivera Kovačević je izjavila „ne donosi sreću matičar nego alhemičar“, ali ako alhemičar uradi svoj deo posla, što na scenu ne bi stupio matičar? Šalu na stranu, to i nije naročito važno sve dok u njihovoj kući vlada alhemija.

Komentari (1)

Loading
Dusica 12:57 02.11.2021
Odgovori

Najneobrazovanija, najnevaspitanija i najlicemernija osoba na TV-u.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti