Izgled Olivere Kovačević ne prestaje da se komentariše, sada je uradila ovo (foto)

Izgled Olivere Kovačević ne prestaje da se komentariše, sada je uradila ovo (foto)

Autor: | 10/08/2021

1

Izgled Olivere Kovačević ponovo oduševljava

Čini se da je Olivera Kovačević poslednjih meseci, kada je o izgledu reč, uspela ne samo da zaustavi vreme već i da ga vrati nazad. Svi se slažu da izgleda bolje nego ikada. Prvo je smršala jedanaest kilograma, potom joj je lice zablistalo, a onda je promenila frizuru.

One koji su joj pomagali na putu transformacije uvek je pominjala na društvenim mrežama, a sada nam je otkrila kome je poklonila poverenje kada je u pitanju njeno zdravlje. Reč je o jednom centru za kvantnu medicinu, za koji Olivera, posle poruke „Krenite na vreme da biste bili zdravi“, kaže – ja idem i najbolji su.

Pročitajte: Izgled Olivere Kovačević oduševljavala, ali ona priznaje - Nikada nisam mislila da sam lepa

Kad ovako nešto pročitate na „Instagram“ profilu urednice zabavnog programa „Radio-televizije Srbije“, možete biti sigurni da je zaista zadovoljna iskustvom koje je stekla u tom centru. Ovo naglašavamo jer je, krajem prošle godine, tražila načine da se sa interneta ukloni potpuno izmišljen intervju sa njom, u kome navodno priča o svojim zdravstvenim problemima i preporučuje preparat koji ih je rešio. Tim povodom svojevremeno je rekla:

‒ Svakog dana neko me pozove da me pita da li je taj preparat dobar, pa ih upozorim da je laž sve što tamo piše, osim moje fotografije. Tu prevaru prijavila sam policiji, ali pošto je sajt na kome se nalazi ovaj lažni intervju registrovan negde u Americi, procedura njegovog skidanja sa interneta veoma je komplikovana.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (1)

Loading
Niko bitan 12:00 12.08.2021
Odgovori

Pre neko veče je gostovala na RTS a povodom Olimpijade. Samo dam je po glasu prepoznala! Prelepo izgleda.

hellomagazin.rs hellomagazin