Dugo je razmišljala: Posle Milutinove smrti Ana Bekuta rekla kraj, ovo je njena konačna odluka

Dugo je razmišljala: Posle Milutinove smrti Ana Bekuta rekla kraj, ovo je njena konačna odluka

Autor: | 29/12/2021

1

Odluka Ane Bekute sve šokirala

Neutešna posle smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, Ana Bekuta otkazala je sva gostovanja i nastupe za predstojeći period. Folk zvezda odlučila je da u tišini svog doma tuguje i da uz najmilije pokuša da povrati snagu za život koji mora da se nastavi.

Pročitajte: Oči joj se ne smeju - Ana Bekuta prvi put u javnosti posle Milutinove sahrane (foto)

Boško Karanović

 

Međutim, na oduševljenje publike, Ana je samo nekoliko dana kasnije objavila prelepe vesti.

„Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banjaluci. Radujem se što ćemo se grliti i grejati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana“, napisala je pevačica na svom profilu na „Instagramu“.

Odluka Ane Bekute tiče se muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"

Ipak, ono što je rastužilo javnost je odluka Ane Bekute koja je konačna.

Miša Obradović

 

Naime, posle smrti Milutina Mrkonjića spekulisalo se da će se folk zvezda povući iz žirija „Zvezda Granda“. Na tu temu nije se oglašavala, a do Nove godine ostalo je još samo tri dana. Izgleda da je ta odluka Ane Bekute konačna, a kako saznaje portal „Espresso“, već u januaru pojaviće se na snimanju novih emisija jer ne želi da ostavi na cedilu takmičare kojima je mentor. To je ujedno bio jedan od glavnih razloga zašto ostaje u žiriju ovog muzičkog takmičenja.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti