Pevačica u suzama: Unuka Ane Bekute jednim potezom pokrenula lavinu emocija i sećanja (foto)

Pevačica u suzama: Unuka Ane Bekute jednim potezom pokrenula lavinu emocija i sećanja (foto)

Autor: | 17/08/2021

0

Unuka Ane Bekute ponela haljinu pevačicine mladosti

Ana Bekuta je veoma mlada postala baka, sa samo 39 godina. Unuke Sonju i Branka voli više od svega i ističe da su joj velika pomoć.

– Moram da priznam da mi je Sonja desna ruka, već je stasala devojka, Branko takođe ide u kupovinu, sluša. Dobri su mi – rekla je Ana za domaće medije.

Pročitajte: Ana Bekuta iznenadila - Ovo je Nada Polić, devojčica kojoj su hteli da kroje sudbinu

Andreja Damnjanović

 

Unuka Ane Bekute uskoro će napuniti 21. godinu i mada su mnogi očekivali da će krenuti bakinim stopama i baviti se muzikom, to se nije dogodilo. Srce ju je odvelo drugim putem, pa je upisala psihologiju i završila kurs šminkanja. Opšte je poznato da Sonja redovno šminka kandidate u „Zvezdama Granda“, a često i svoju baku.

Unuka Ane Bekute ispunila Anin veliki san

Pevačica je uvek sanjala o velikoj porodici, a kako joj je život podario jedno dete,  sina, Ana je mnoge želje ostvarila kroz unučiće. Jednu od njih pokazala je i fanovima na „Instagramu“.

„Dragi „Instagrame“, znate da nisam patetična baka svojim unucima, ali... Moja unuka Sonja obukla je moju haljinu koja je starija od nje (i svih vas). Ljubi te baka, lepotice moja, uživaj u svojoj mladosti i lepoti, baka će se truditi da ti u nasleđe ostavi mnogo sitnica da ti ulepšaju veče, dan i život“, napisala je vidno emotivna Ana koja je godinama čuvala prelepu toaletu s nadom da će je jednog dana poneti njena ćerka ili unuka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Složićete se da Sonji prelepa satenska crna haljina, koja je i posle toliko godina trendi, stoji kao salivena.  

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin