Filip Živojinović slavi 36. rođendan, njenu javnu čestitku malo ko je očekivao! Aleksandra odmah odreagovala (foto)

Filip Živojinović slavi 36. rođendan, njenu javnu čestitku malo ko je očekivao! Aleksandra odmah odreagovala (foto)

Autor: | 19/08/2021

0

Rođendan Filipa Živojinovića, 36. po redu, protiče veselije nego ikada. Aleksandra se pobrinula da torta, kao i dekoracija doma budu savršeni, a sin Aleksandar već je veliki, pa je jedva dočekao da jutro svane kako bi tati čestitao njegov divan dan. 

„Srećan ti rođendan, ljubavi moja“, kratko je napisala zaljubljena pevačica i pokazala da je sa suprugom ove godine njegov rođendan dočekala uz pesmu i dobar provod. 

Pročitajte: Šta mu bi - Ovakvoj promeni frizure Filipa Živojinovića niko se nije nadao (foto)

Instagram printscreen

 

Rođendan Filipa Živojinovića nju posebno raduje 

Filipu su javno čestitali rođendan i Lepa Brena, kao i brojni prijatelji, kolege, ali jedna čestitka posebno se izdvojila. Iako je u sjajnom odnosu sa zetom, Aleksandrina majka Borka odlučila je da ove godine Filipu uputi emotivnu čestitku i to objavom na „Instagramu“. 

„Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvezda vodilja. Prepusti se ljubavi i svojim dragim osobama i uživaj u svemu što ti daruje život. Neka osmeh na tvome licu nema svog kraja i neka sreća uvek bude uz tebe. Želim ti da u bliskoj budućnosti ostvariš sve svoje planove, želim ti da uvek budeš srećan, spokojan i bezbrižan čovek. Neka te ovaj dan razveseli i neka ti donese puno lepog raspoloženja. Želim ti najlepše rođendanske željice, neka ti je srećan rođendan“, napisala je Borka objavivši fotografiju sa ćerkom i zetom. 

Pročitajte: Filip Živojinović bio je pravi džet-set plejboj, pogledajte koje je sve lepotice ljubio pre Aleksandre

Oduševljena majčinim postupkom, Aleksandra je post odmah lajkovala, a verujemo da će porodica na okupu slavlje nastaviti do kasno u noć. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti