Ovde nastaje Igra sudbine: Zavirite u dom Milice Milše i Žarka Jokanovića (foto)

Ovde nastaje Igra sudbine: Zavirite u dom Milice Milše i Žarka Jokanovića (foto)

Autor: | 17/08/2021

0

Dom Milice i Žarka – oaza kreativnosti

Scenarista i glavna glumica trenutno najgledanije domaće serije „Igra sudbine“, Žarko Jokanović i Milica Milša, još na početku zajedničkog života skućili su se u najlepšem delu beogradskog naselja Banjica. Zgrada u kojoj žive ima samo četiri stana, smeštena na četiri sprata.

Mirko Tabašević

 

S obzirom na to da je u njihovom domu uvek bilo mesta za kućne ljubimce, Banjička šuma, preko puta zgrade u kojoj žive, idealan je izbor za svakodnevnu šetnju.

‒ Do udaje sam živela u centru grada, mislila sam da će mi više nedostajati, ali sada se ne bih mrdnula odavde ‒ priznala je Milica.

Pročitajte: Milica Milša otkrila zašto je Žarko za nju idealan suprug

Stan, nešto manji od sto kvadrata, na prvi pogled ostavlja utisak „ušuškanosti“, a prijatnom ambijentu doprinose zidovi prepuni slika, police ispunjene antikvitetima i zanimljivim suvenirima donetim sa brojnih putovanja, kao i razne nagrade koje su supružnici osvajali tokom dugogodišnje karijere, svako u svom fahu.

Mirko Tabašević

 

Iako se njihov sin Antonije odavno osamostalio, njegova nekadašnja soba još je „u pripravnosti“ ukoliko odluči da prespava kod roditelja kad im dođe u posetu.

Posebno mesto u stanu zauzima bogata biblioteka.

Mirko Tabašević

 

Dom Milice i Žarka ispunjen policama i knjigama

‒ Postavili smo police gde god je moglo. Milica zna da ja najviše od svega volim knjige, zato mi ih često kupuje na poklon. Najistaknutije mesto rezervisano je za naslove Miličinog oca, akademika Antonija Isakovića ‒ kaže Žarko Jokanović.

O supruzi, koja je glava kuće, ima samo reči hvale.

‒ Ja sam jedan apsolutni trut. Milica je zadužena za sve, ja ponekad prošetam pse. Volim da sređujem knjige na policama pored radnog stola. Nisam se proslavio ni u kuhinji, Milica me je i tu pretekla. Na njoj počiva naš dom, brine o svemu čak i kad ima mnogo posla i po ceo dan provede na snimanju ili probama. Najvrednija žena koju sam upoznao, a hvala bogu, njom se i oženio.

Mirko Tabašević

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti