Prelep salonac s pogledom na Botaničku baštu i jedna posebna slika: Ovde žive Vesna Radusinović i Milomir Marić (foto)

Prelep salonac s pogledom na Botaničku baštu i jedna posebna slika: Ovde žive Vesna Radusinović i Milomir Marić (foto)

Autor: | 13/08/2021

2

Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića će vas oduševiti 

Čak i ako u startu nemaju slične afinitete, supružnici posle četvrt veka zajedničkog života neminovno poprime navike jedno od drugog, a svako ko uđe u njihov dom još „s vrata“ može da zaključi mnogo toga o porodici koja tu stanuje.

Tako je, čini se, i u slučaju Vesne Radusinović i Milomira Marića, koji su se skućili u salonskom stanu u blizini Botaničke bašte.

Luka Šarac

 

Istina, nedaleko odatle nalazi se i Marićev „momački“ stan, u kome se „baškari“ biblioteka koja broji na hiljade naslova, pa je emotivnom paru Marić‒Radusinović neuporedivo komfornije na drugom mestu.

Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića - Zna se ko vodi glavnu reč 

Ko vodi glavnu reč u uređenju enterijera lako se može zaključiti po tome što je životni prostor ispunjen brojnim zanimljivim detaljima, a na sve strane raspoređene su vaze sa buketima svežeg cveća.

Osim toga, u vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kao i porodičnih slavlja, Vesna Radusinović ima običaj da na svom „Instagram“ profilu objavi fotografije koje svedoče da ne samo što uživa u dekoraciji već za nju ima i „dobro oko“.

Pročitajte: Ljubavna priča Vesne Radusinović i Milomira Marića počela je sasvim drugačije, ovo je prava istina

Centralno mesto u stanu opremljenom klasičnim stilskim nameštajem zauzima slika Koste Bunuševca, na kojoj su Vesna i njen sin Vedran iz dečačkih dana.

Imajući u vidu da su Vesna i Milomir ostvarili karijere u svetu novinarstva, odnosno književnosti, ne iznenađuje što se na svakom koraku nalaze knjige, kojih ima toliko da ne mogu sve da nađu svoje mesto na postojećim policama.

Pročitajte: Smrt u porodici Vesne Radusinović, spisateljica nema od bola - Duša mi se raspada

Dobar ukus koji su pokazali u uređenju životnog prostora nije izostao ni prilikom izbora magazina koje kupuju, pa se tako među omiljenom literaturom nalaze i primerci HELLO! magazina.

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti