Brejdi, Lili i Rouz pravi tinejdžeri: Deca iz serije „Seks i grad“ su porasla, ne zna se ko je slađi (foto)

Brejdi, Lili i Rouz pravi tinejdžeri: Deca iz serije „Seks i grad“ su porasla, ne zna se ko je slađi (foto)

Autor: | 30/07/2021

0

Deca iz serije „Seks i grad“ su porasla i već ih muče tinejdžerski problemi 

Kultna američka serija „Seks i grad“ nastavlja da se snima pod interesantnim nazivom „I upravo tako...“ („And Just Like That“). Čuvena četvorka ostala je bez jednog člana, pa sada trio sa Menhetna čine KeriMiranda i Šarlot. Glavne junjakinje su još trendi, vesele i pozitivne, a njihovu slavu prete da pomute niko drugi do njihova deca. 

Pročitajte: Prva fotografija sa snimanja nastavka serije Seks i grad - Keri, Miranda i Šarlot neprepoznatljive (foto)

Kada smo poslednji put videli Brejdija, Lili i Rouz, pre 11 godina, bili su mali, a sada ih već muče pravi tinejdžerski problemi. Iz dosadašnjih serijala poznato je da je Miranda postala mama dečaka Brejdija, Šarlot je usvojila ćerku Lili, a zatim rodila malu Rouz. Najnovije fotografije sa snimanja nastavka planetarno popularne serije otkrivaju kako danas izgledaju mališani.  

Brejdi je izrastao u velikog momka, a njegova crvena kosa nedvosmisleno je bila znak da je reč o Mirandinom i Stivovom sinu. Nil Kanigem sada će tumačiti sina bračnog para u dugo očekivanom nastavku serije.

Deca iz serije „Seks i grad“ oduševila 

Fanovi su posebno i s nestrpljenjem iščekivali da vide ko će sada tumačiti Lili i Rouz, ćerke prefinjene Šarlot, a izgleda da je izbor sjajan. Glumica Keti Ang, koja igra Lili Jork Goldenblat, oduševila je fanove. Obučena u prelepu cvetnu haljinu, koja se slagala sa majčinom, bila je zvezda na snimanju. Uživajte u fotografijama i pogledajte kako sada izgledaju deca iz serije „Seks i grad“.

Pročitajte: Zavirite u grandiozan dom Sare Džesike Parker, vredan 15 miliona dolara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin