Sad znamo na koga je lepa i zgodna: Roditelji Tamare Dragičević pobrali sve komplimente fotografijom sa plaže

Sad znamo na koga je lepa i zgodna: Roditelji Tamare Dragičević pobrali sve komplimente fotografijom sa plaže

Autor: | 26/07/2021

0

Mama i tata Tamare Dragičević

Tamara Dragičević šarmirala je javnost još pre deset godina, kada se pojavila u filmu „Montevideo, bog te video“. U godinama koje su usledile samo je potvrdila status jedne od najperspektivnijih, ali i najlepših glumica svoje generacije.

Pročitajte: Preslatko - Ljubavna priča Petra Benčine i Tamare Dragičević počela je ovako

Instagram

 

Zahvaljujući fotografijama njenih roditelja, koje je nedavno objavila na „Instagramu“, sad znamo i na koga je lepa i zgodna. Mama i tata Tamare Dragičević mogu se pohvaliti ne samo atraktivnim izgledom, već i odličnom kondicijom, pa bez problema učestuvuju u aktivnostima živahnih unuka.

„Baba i deda kao manekeni“, poručili su pratioci poznate glumice u komentarima ispod slike na kojoj njeni roditelji uživaju u morskim talasima sa unukom Stašom.

Pročitajte: Svi komentarišu nove fotografije Tamare Dragičević

Tamara, koja je odrasla uz stariju sestru i mlađeg brata, često ističe koliko joj je porodica važna, kao i da su im roditelji od malih nogu davali „vetar u leđa“.

‒ Mama je, da bi se što bolje posvetila Mariji, Tamari i meni, prestala da radi, a naše odrastanje pamtim i po tome što nam je uvek „gurala u ruke“ knjige. Uz nju smo zavoleli lepu reč i ona je na neki način uticala na to da se okrenemo pozorištu i umetnosti ‒ otkrio je svojevremeno Miodrag Dragičević u intervjuu za HELLO!.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još