Kao Tito i Jovanka: Ovo su roditelji Tamare Dragičević, fotke u kupaćem zaradile 10.000 lajkova FOTO

Kao Tito i Jovanka: Ovo su roditelji Tamare Dragičević, fotke u kupaćem zaradile 10.000 lajkova FOTO

Autor: | 25/07/2023

0

Roditelji Tamare Dragičević fotkama s plaže pobrali simpatije

Glumica Tamara Dragičević osvojila je javnost pre više od decenije, kada se pojavila u filmu „Montevideo, Bog te video“. U godinama koje su usledile potvrdila je status jedne od najperspektivnijih, ali i najlepših dramskih umetnica svoje generacije.

Instagram

 
 

Zahvaljujući fotografijama mame i tate, koje je objavila na Instagramu, sada znamo na koga je Tamara lepa i zgodna.

„Pogledajte kako danas izgledaju njihovi roditelji“, našalila se glumica na popularnoj društvenoj mreži i pokrenula lavinu komentara oduševljenih pratilaca.

Pročitajte: Četvoro dece izveli su na pravi put, sad je vreme da uživaju - Ovo su roditelji Petra Benčine, kao tinejdžeri FOTO

Sofija Loren i Čarli Bronson“; „Mama preko slike zrači šarmom i seksepilom, tata takođe ostavlja utisak cool tipa frajerski nastrojenog. Ja kao posmatrač tako ih vidim, predivni. Sad znam Tamara na koga ste lepi“; „Sanja i Milan kao milijardu dolara zauvek. Jovanka i Tito ništa spram njih! Bogovi, bre“...

Instagram

 

Tamara, koja je odrasla uz stariju sestru i mlađeg brata, često ističe koliko joj je porodica važna, kao i da su im roditelji od malih nogu davali „vetar u leđa“.

Pročitajte: Krili su lepoticu - Prvo predstavljanje rođene sestre Tamare i Miodraga Dragičevića

‒ Mama je, da bi se što bolje posvetila Mariji, Tamari i meni, prestala da radi, a naše odrastanje pamtim i po tome što nam je uvek „gurala u ruke“ knjige. Uz nju smo zavoleli lepu reč i ona je na neki način uticala na to da se okrenemo pozorištu i umetnosti ‒ otkrio je svojevremeno Miša Dragičević u intervjuu za HELLO!.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti