Lepotu je nasledila od nje: Majka Tamare Dragičević slavi rođendan, svi kažu da su kao sestre

Lepotu je nasledila od nje: Majka Tamare Dragičević slavi rođendan, svi kažu da su kao sestre

Autor: | 05/10/2023

0

Majka Tamare Dragičević proslavlja rođendan

Iza svake uspešne žene stoji muškarac koji je pun ljubavi, a u slučaju Tamare Dragičević, pored supruga Petra Benčine, bezrezervnu podršku pruža joj majka Sanja.

Instagram

 

Harizmatičnoj glumici nije strano da deli svaki trenutak iz svog privatnog života, a danas je imala poseban povod da se pohvali mamom. Majka Tamare Dragičević danas proslavlja rođendan, a glumica je podelila dve slike uz čestitke.

Pročitajte: Sad znamo na koga je lepa i zgodna - Roditelji Tamare Dragičević pobrali sve komplimente fotografijom sa plaže

 – Mojoj carici je rođendan! Mama – napisala je Tamara uz fotografiju mame u kombinezonu, komadu koji i sama glumica voli često da nosi.

Instagram

 

–  Volim te! Znam da špijuniraš Insta pa ćeš ovo videti – dodala je Dragičevićeva uz još jednu fotografiju, i svi su bili oduševljeni lepotom njene majke.

Mnogi glumičini pratioci prokomentarisali su da je Tamara od mame nasledila lepotu, i svi su primetili da više deluju kao sestre nego kao majka i ćerka.

Instagram

 

Inače, Sanja je s Tamarinim ocem Milanom duže od 35 godina u braku, i očigledno je dala pravi primer glumici kako se porodica drži na okupu. Tamara, koja je odrasla uz stariju sestru i mlađeg brata, često ističe koliko joj je porodica važna, kao i da su im roditelji od malih nogu davali „vetar u leđa”. O tome je otvoreno pričao i njen brat Miodrag.

Pročitajte: Kao Tito i Jovanka: Ovo su roditelji Tamare Dragičević, fotke u kupaćem zaradile 10.000 lajkova

‒ Mama je, da bi se što bolje posvetila Mariji, Tamari i meni, prestala da radi, a naše odrastanje pamtim i po tome što nam je uvek „gurala u ruke” knjige. Uz nju smo zavoleli lepu reč i ona je na neki način uticala na to da se okrenemo pozorištu i umetnosti ‒ otkrio je svojevremeno brat Tamare Dragičević u intervjuu za HELLO!.

Vladimir Nićiforović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti