Ronaldova Heorhina podelila važnu vest: Šta je slavni as najzad pristao da uradi?

Ronaldova Heorhina podelila važnu vest: Šta je slavni as najzad pristao da uradi?

Autor: | 28/01/2020

0

Ronaldova Heorhina otkrila ono što svi iščekuju

Privatni život slavnog fudbalskog asa Kristijana Ronalda je toliko intrigantan da su se svi mediji bavili takozvanom "enigmom Ronaldo". Fudbaler koji sam sebe naziva CR7 (po inicijalima i broju na dresu) je pravi brend koji zbog svog talenta i ogromne popularnosti raspolože enormnim bogatstvom, mamac je za brojne svetske lepotice, ali jedino je mladoj crnokosoj manekenki Heorhini Rodrigez pošlo za rukom da ga zadrži kraj sebe.

Njegova višegodišnja veza sa lepom Ruskinjom Irinom Šajk je bila na korak do braka, ali je pukla zbog, kako se govorilo, Ronaldovog neverstva, ali i zato što vatrena manekenka nikako nije mogla da se složi sa njegovom majkom Dolores, što je za slavnog Portuglaca bilo aposolutno neprihvatljivo. Kristijano stalno ističe koliko je vezan za svoju majku i koliko joj je zahvalan, pa je sasvim jasno da je ona jako važna žena u njegovom životu.

Ta pravila je, čini se, prihvatila lepa Heorhina, koja je slavnog fudbalera upoznala sasvim slučajno, u junu 2016. godine u "Gucci" butiku u Madridu u kojem je radila, a fudbaler je kupovao garderobu. Iako su mnogi mislili da je ona samo još jedna njegova prolazna avantura, Heorhina je jedina poznata majka jednog od njegovo četvoro dece. Troje dece su rodile surogat majke - devetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora, kao i dvogodišnje blizance Evu i Matea, dok je Alana Martina zajedniča ćerka Heorhine i Ronalda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jan 1, 2020 at 9:26am PST


Ipak, zbog Heorhine je izgleda slavni as pristao i da stane pred oltar. Naime,  da  se dogodilo ono o čemu se spekuliše već duže vreme, ona se sama odala  i to na dan svog 26. rođendana.

– Srećan mi je ovaj 26. rođendan, vrlo srećan. Ne mogu da tražim više od života. Samo puno zdravlja za moju porodicu i mene, da uživamo zajedno. Hvala vam svima na čestitkama, cveću i ljubavi. I hvala mom suprugu što mi je dao ono najbolje u životu - našu decu. Volim te. – napisala je Heorhina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jan 27, 2020 at 8:13am PST


Istu objavu je podelio i Ronaldo, i poručio Heorhini da je puno voli.

– Čestitam mojoj ljubavi. Želim ti predivan dan, ti si izvanredna žena i divna majka našoj deci. Volim te – poručio je fudbaler koji je u nedavnom razgovoru sa voditeljem Pirsom Morgan otkrio da planiraju venčanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 13, 2019 at 11:31am PDT


– Puno mi je pomogla, naravno da sam zaljubljen u nju. Jednog dana ćemo se venčati, sigurno. Ona je sjajna, ona je moja prijateljica. Razgovaramo često, otvorili smo svoja srca jedno za drugo– rekao je tada.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram