On je ukrao srce harizmatične glumice: Lidija Vukićević progovorila o ljubavi sa deset godina mlađim slikarom

On je ukrao srce harizmatične glumice: Lidija Vukićević progovorila o ljubavi sa deset godina mlađim slikarom

Autor: | 28/06/2021

0

Dečko Lidije Vukićević je slikar! Legendarna glumica donedavno nije želela da iznosi detalje intime u javnost, ali kada je shvatila da pored sebe ima pravog muškarca, promenila je stav. Dok sa deset godina mlađim izabranikom uživa u strasnoj romansi Lidija za novi broj magazina „Gloria“ otkriva detalje njihovog odnosa.

‒ Viđamo se povremeno. Volim ljubav na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj i shvatila sam da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam – otkrila je glumica za „Gloriju“.

Pročitajte: Ko je dečko Lidije Vukićević - Glumica otkriva nove detalje svoje emotivne veze

Luka Šarac

 

Lidija je nedavno za magazin „Story“ priznala da joj je mlađi partner uneo radost u život:

‒ Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju sam je završio spušten, mnogo niže od mene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti