Britni Spirs jecala pred sudom: Ne daju mi da imam decu, želim svoj život natrag

Britni Spirs jecala pred sudom: Ne daju mi da imam decu, želim svoj život natrag

Autor: | 24/06/2021

0

Britni Spirs - starateljstvo joj stvara brojne probleme...

Virtuelni pokret „FreeBritney“ ponovo se aktivirao. Britni Spirs, nekadašnja pop princeza, juče se našla na sudu u Los Anđelesu tražeći svoj život nazad. Američka pevačica je pod starateljstvom oca još od 2008. godine, kada je doživela nervni slom. U strahu da bi, kao „psihički nestabilna ličnost“, mogla da naudi sebi i deci, pod strogim je nadzorom ne samo Džejmija Spirsa već i suda i zdravstvenih ustanova.

Iako se u međuvremenu smirila, snimala nove pesme i nastupala, nije imala kontrolu nad sopstvenom imovinom. To se dogodilo tek krajem godine, kada je upravljanje novcem prešlo u ruke njenog menadžmenta. Međutim, Džejmi je zadržao kontrolu nad svim ostalim aspektima ćerkinog života.

Pročitajte: Prava srećnica - Dečko Britni Spirs izgleda kao Apolon (foto)

Britni je zamolila za novo suđenje kako bi se starateljstvo potpuno okončalo. U video-izlaganju koje je trajalo 23 minuta rekla je, između ostalog, da je sve što se godinama dešava za nju pravo zlostavljanje.

‒ Nisam srećna. Ne mogu da spavam, istraumirana sam... Ne želim da budem bilo čiji rob. Jako sam besna, plačem svakog dana – rekla je pevačica, istakavši da je važno da ljudi konačno čuju i njenu stranu priče.

‒ Osećam se kao da me konstantno zlostavljaju, imam utisak da su me svi napustili. Umorna sam od usamljenosti.

Pročitajte: Britni Spirs - starateljstvo je agonija - Ne želim više ovaj život

Getty images

 

Tridesetdevetogodišnja Britni pred sudijom je izjavila da želi ponovo da se uda i postane majka, ali je to trenutno nemoguća misija.

‒ Oni ne žele da imam decu.

Otkrila je da ima ugrađenu spiralu zbog kontrole rađanja. Ne sme da ode kod doktora da se oslobodi kontracepcije jer joj pomenuti „tim“ ne dozvoljava da ostane u drugom stanju.

‒ Želim ista prava kao svi, želim slobodu, želim porodicu, želim da raspolažem svojim novcem... Zaslužujem da imam svoj život. Pravila moraju da se promene – zaključila je pop zvezda.

Pročitajte: Žestoka borba za njenu imovinu košta je osnovnih ljudskih prava - Britni Spirs posle izjave advokata gubi sva prava na slobodu?

Sa bivšim mužem Kevinom Federlajnom ima dva sina, ali ne i starateljstvo nad njima. Decu želi i sa 12 godina mlađim manekenom Semom Ašgarijem, koji joj je vratio veru u ljubav, međutim ‒ „oni“ joj ne daju.

Britni Spirs nisu napustili baš svi. Zapravo, sve ovo vreme ima podršku vernih fanova iz celog sveta, koji traže da se teror nad njom već jednom prekine.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty images

Slične Vesti