Surovi obračun sestara Spirs, Britni javno poručuje: Bila si saučesnik u zločinu

Surovi obračun sestara Spirs, Britni javno poručuje: Bila si saučesnik u zločinu

Autor: | 06/02/2022

0

Sestra Britni Spirs nije bila tu kada je pop zvezdi bila najpotrebnija

Ratne sekire posle dugogodišnjeg sukoba sa ocem jedva da su se ohladile, a već je stigla da ih naoštri za novi obračun. I opet joj problem pravi jedan član porodice. Britni Spirs baš nema mira. Ili njoj ne daju mira. 

Pročitajte: Otac Britni Spirs izneo nove šokantne detalje slučaja starateljstva: Spasio sam je katastrofe

Getty Images

 

Pop zvezda počela je novu godinu tako što je otpratila mlađu sestru Džejmi Lin sa društvenih mreža. No, to je samo kulminacija porodičnog ratnog romana, čija je radnja počela dok je Britni čekala ishod sudskog procesa protiv oca. Završen je, kao što znamo, u njenu korist posle 13 godina agonije, ali i njenom odlukom da preseče sve veze sa najbližima. Koliko god se takav potez činio drastičnim i bolnim, posle svega što se dešavalo možemo ga razumeti. Ali, zašto sestra?

Ne prođe dan a da Britni na društvenim mrežama ne prozove nekoga ko nosi isto prezime. Više puta je rekla da su je svi maltretirali i iskorištavali, ne samo otac Džejms. 

‒ Majka je kriva! Ona je smislila plan o starateljstvu, kontrolu nada mnom i mojom imovinom. On to nikad ne bi mogao sam, nije dovoljno pametan. Nikada neću vratiti vreme koje su mi oteli. Trajno su mi uništili život – navela je pred sudijom, iznevši svaki detalj finansijskih malverzacija i mentalnog zlostavljanja.

Sestra Britni Spirs zabila pevačici nož u leđa

Profimedia

 

Svoj život dobila je nazad. Nije najavljivala osvetu, mada bi ono što radi poslednjih nedelja moglo tako da se nazove. Mnoge je sablaznila jednom od poslednjih objava na „Instagramu“: “Jako mi je žao što ih na vreme nisam ošamarila iz sve snage”. Mislila je na sestru i majku Lin.

‒ Za tih 13 godina Džejmi ništa nije učinila da mi pomogne da se iščupam iz njihovih kandži – otkrila je Britni, koju je posebno ispovocirala, da ne kažemo razbesnela, sestrina nedavno objavljena autobiografija sa naslovom koji navodi na razmišljanje “Stvari koje je trebalo da kažem”.

Povredile su je i otrovne strelice koje je Džejmi upućivala na njen račun tokom promocije knjige. Na 240 strana pop princeza je pomenuta skoro dvesta puta, tako da se s pravom pitamo čija je, u stvari, to biografija. Isto se zapitala i Britni, zaključivši da je sestra iskoristila njeno ime kako bi izreklamirala sebe i ogrebala se za parče slave.

Prilikom gostovanja u emisiji “Good Morning America” Džejmi je između ostalog istakla da je obožavala stariju sestru i da je samo želela da joj pomogne. Pomenula je i kako ih je Britni, jednom prilikom kad nije bila pri sebi, zaključala u sobu, preteći nožem. Njeno ponašanje bilo je paranoično, van kontrole, dodala je. Pevačica je odmah uzvratila udarac i poručila joj da je ološ.

‒ Znam da si dala sve od sebe kako bi živela ovako kako danas živiš. Sve je to divno, ali… Ono što su uradili meni, to se ni kriminalcima ne radi. Samo si sedela i ćutala, što za mene nije bilo normalno. Čestitam, devojko. Pala si na niske grane. Blizu tebe nikad nisam prošla sa nožem, niti bi mi tako nešto ikad palo na pamet ‒ demantovala je Britni sestrine tvrdnje.

‒ Bila je saučesnik u zločinu. Nikada nije morala da radi, nije imala nikakvih briga, oduvek je živela na moj račun. Ja sam zarađivala novac za celu porodicu. Dok su oni trošili moje milione meni su davali tek za džeparac.

Pročitajte: Treća sreća: Britni Spirs se verila, ceo svet priča o prelepom prstenu (foto)

Promo

 

Britni je napomenula i da je bila posebno povređena kada se Džejmi 2017. godine pojavila na dodeli nagrada odevena kao ona, pevajući njene hitove.

‒ Sedela sam u publici i gledala. Taj performans bio je šokantan. Zmijski.

U jednom gostovanju Džejmi je istakla da knjiga nije o Britni, šta god ona mislila:

‒ Žao mi je što moram da pucam u sestrin balon, ali biografija nema veze s njom. Nisam kriva što sam i ja rođena kao Spirs i što je ona učestvovala u nekim dešavanjima koja sam pomenula. Budući da je pokret “Free Britney” i dalje aktivan, njena porodica i te kako je izložena napadima najvatrenijih fanova, a većina se svodi na komentare u stilu “da nema Britni, prodavali biste paštete u Luizijani”.

‒ Godinama su pričali da je ona luda, labilna osoba koju treba držati pod ključem. Ako je posle tih silnih manipulacija i psihičkog maltretiranja uspela da ostane normalna, onda joj svaka čast. Sad kad “porodici” više ne plaća komforan život na kakav su navikli, oni su je zaskočili kao hijene – to su tek neke od reakcija, mada je zavidan broj onih koji smatraju da je nekad velika zvezda odavno “pukla po šavovima”.
Pominje se i paklena situacija kroz koju je prošla sama Džejmi Lin, i to na početku karijere. Naime, ostala je u drugom stanju kada je imala 16 godina, a njeni roditelji insistirali su na dve opcije – abortus ili da dete da na usvajanje. Pokušavali su da prikriju priču od javnosti, oduzeli su joj telefon kako ne bi mogla da komunicira sa spoljnim svetom, ni sestri nije smela da se poveri. O tome piše i u knjizi.

‒ Trebala mi je više nego ikad u životu, a nije mogla da mi pomogne. I dalje me sve boli što nisam mogla ništa da joj kažem.

Iako maloletna, Džejmi je 2008. godine rodila ćerku kojoj je dala ime Medi. Drugo dete Ajvi dobila je 2018. u braku sa biznismenom Džejmijem Votsonom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti