Britni Spirs izričita: Ne želim više ovaj život

Britni Spirs izričita: Ne želim više ovaj život

Autor: | 26/03/2021

0

Zahtev Britni Spirs da joj otac posle 13 godina više ne bude staratelj, već da tu ulogu preuzme njena mentorka Džodi Montgomeri, trenutno je na razmatranju suda u Los Anđelesu.

Pročitajte: Britni Spirs više nije plavuša (foto)

Instagram

 
 

Pop zvezda je pod starateljstvom svog oca Džejmija Spirsa od 2008. godine, posle nervnog sloma koji je doživela, što znači da on gotovo deceniju i po ima kontrolu nad njenim finansijama, karijerom, ali i životom. Britni je nedavno podnela zahtev sudu u Los Anđelesu, a u novim pravnim dokumentima navodi se da želi da njen otac podnese ostavku na mesto glavnog staratelja.

Pevačica bi, navodno, volela da tu ulogu preuzme njena mentorka. Džodi Montgomeri u septembru 2019. privremeno je bila staratelj Britni Spirs, u vreme kada je njen otac imao zdravstvenih problema.

Pročitajte: Zahtev Britni Spirs - Pevačica ne može da se nosi sa očevim problemima

 

 

To bi značilo da bi Džodi bila odgovorna za lične odluke nekadašnje muzičke zvezde. Na toj poziciji Montgomerijeva bi svakodnevno sarađivala sa Britni i bila bi odgovorna za njenu dobrobit.Novi pravni dokumenti detaljno opisuju ovlašćenja glavnog staratelja koja uključuju ograničavanje posetilaca, regrutovanje osoba koje se brinu o Spirsovoj, postavljanje čuvara i kontakt sa medicinskim osobljem u vezi sa svakom vrstom lečenja. 

Zahtev Britni Spirs - Sud razmatra sve opcije

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jady.K (@jady.k)

 

Što se tiče ograničavanja posetilaca, on isključuje pevačicin pristup advokatima, koje može da vidi u svakom trenutku.

Džejmi Spirs i dalje bi ostao na poziciji drugog konzervatora koji bi brinuo o njenim poslovnim i finansijskim pitanjima. Sledeće saslušanje po pitanju starateljstva održaće se 27. aprila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti