Oduševljenje: U dom Berguzar Korel i Halita Ergenča stigla je ona

Oduševljenje: U dom Berguzar Korel i Halita Ergenča stigla je ona

Autor: | 03/06/2021

1

Dom Berguzar Korel i Halita Ergenča bogatiji za novog člana, javnost oduševljena 

Šeherezada u koju je bila zaljubljena cela Turska, a i mnogi iz okolnih zemalja, broji dane do trećeg odlaska u porodilište. Berguzar Korel i njen suprug Halit Ergenč uskoro će ponovo postati roditelji, a prinovi se najviše raduju sinovi slavnog glumačkog para Ali i Han.

Uprkos armijama obožavalaca i pričama da se razvode zbog njegove navodne preljube, Berguzar i 12 godina stariji Halit deluju kao da nikad nisu bili srećniji. Po objavama na društvenim mrežama reklo bi se da im nije bilo nimalo dosadno tokom izolacije, ali je evidentno da glavnu reč u njihovom domu vode – deca.

Pročitajte: Dom Berguzar Korel i Halita Ergenča je kao iz bajke (foto)

Pastelne nijanse i drvo preovladavaju u kući s pogledom na Bosfor, ulivajući joj osećaj topline i komfora. Dok je lepa Šeherezada u drugom stanju ima priliku da se bavi i stvarima za koje ranije nije imala mnogo vremena. Tako je malo preuredila enterijer, a nedavno se na „Instagramu“ pohvalila i novom kuhinjom. Omiljeni kutak konačno je kreiran po njenoj meri.

‒ Volim kada je sve na svom mestu, u tome sam perfekcionista. Mora da se zna red i šta gde treba da stoji. Sada napokon mogu da uživam – kaže lepa glumica.

A nova kuhinja stvarno je priča iz „Hiljadu i jedne noći“.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin