Potresna slika iz bolnice: Berguzar Korel uznemirila javnost, da li je malena Lejla dobro?!

Potresna slika iz bolnice: Berguzar Korel uznemirila javnost, da li je malena Lejla dobro?!

Autor: | 10/11/2021

0

Slavilo se krajem prošle nedelje na Bosforu. Berguzar Korel, čuvena Šeherezada, na svet je donela treće dete, ovog puta devojčicu koja se, kao što su njeni roditelji još letos odlučili, zove Lejla.

Jedna od najpopularnijih turskih glumica ime je odabrala još tokom prethodne trudnoće, kada je bila ubeđena da će roditi ćerku. Pošto sve do porođaja nije želela da zna pol deteta, iznenadila se kada je shvatila će morati da potraži drugo rešenje. Tada je dobila drugog sina Hana, a Lejla je stigla iz trećeg pokušaja.

Pročitajte: Divna vest sa Bosfora - Šeherezada treći put postala mama, stigla devojčica prelepog imena

„Došla je u pravom trenutku... Čim je prvi put otvorila oči i pogledala u život, shvatila sam da od sada neće baš sve biti pod mojom kontrolom“, napisala je pored fotografije iz porodilišta.

‒ Kao da sam istrčala dug i naporan maraton... Malo sam umorna, malo zabrinuta, vrlo zbunjena i jako srećna. Hvala nebesima, i Lejla i ja smo dobrog zdravlja. Želim svima da zahvalim na lepim željama, molitvama i porukama. To nam je davalo snagu. Hvala vam za život. Za sve – bila je emotivna lepa Šeherezada.

Pročitajte: Berguzar Korel neprepoznatljiva, nova frizura joj savršeno stoji (foto)

Porodila se u bolnici „Maslak Acibadem“ u Istanbulu. Sve je proteklo u najboljem redu, a muški deo porodičnog tima, tata Halit Ergenč i dečaci Ali i Han, damama su priredili posebno iznenađenje kada su stigle kući.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti