Goca Tržan slomljena: Vantelesna oplodnja ponovo nije uspela

Goca Tržan slomljena: Vantelesna oplodnja ponovo nije uspela

Autor: | 26/05/2021

5

Goca Tržan - Vantelesna oplodnja kao put do ostvarenja najveće želje

Nekoliko nedelja nakon što se u Pragu podvrgla vantelesnoj oplodnji, Goci Tržan stigli su rezultati postupka. Upkos višegodišnjim naporima i neopisivoj želji da dobije još jedno dete, popularna pevačica ponovo se suočila sa razočaranjem. Vantelesna oplodnja nije uspela ni iz trećeg pokušaja.

Pročitajte: Goca Tržan posle treće vantelesne oplodnje - Najveću cenu plaćate svojim emocijama

Andreja Damnjanović

 

- Nemamo naročite vesti za sada, ali makar mogu da kažem da nosimo najbolje iskustvo od svih dosadašnjih. Nisam znala da može da prođe tako prijatno i glatko. Prag je centar za ljude koji se leče od steriliteta i podaci kažu da mnogima uspeva. S nama je, recimo, bio još jedan par i oni sada čekaju bebu. To nam je vetar u leđa i nada za period pred nama - nadala se Goca do poslednjeg trenutka.

Goca i Raša punih sedam godina pokušavaju da dobiju dete. Tri puta su se podvrgli vantelesnoj oplodnji.

- Kad doživite razočaranje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo.

Pročitajte: Goca Tržan - Ističe mi vreme, ali ja ću uspeti da opet budem mama

Boško Karanović

 

 

Komentari (5)

Loading
Nena 08:38 27.05.2021
Odgovori

Velika podrška za Gocu i Rašu. Moja kćerka je prolazila kroz istu borbu. Uspela je u Nemačkoj. Samo snage i strpljenja. Ljubimo vas

Njegosava Vidic 10:57 27.05.2021
Odgovori

Zao mi je!Goca je jedinstvena i vrlo pametna zena ali nema srece sa muskarcima!Najbolje da cuva sebe i svoju kcer !!Mnogo zdravlja i srece Goco!!!

Jelena 11:36 27.05.2021
Odgovori

A da malo ostavite ljude na miru? Znam kakav je osecaj boriti se za potomstvo i znam da se kod svih nas zena ,nakon neuspele VTO ,javlja se osecaj bede,jada,srama...izbegavamo svoj lik u ogledalu a kamo li da vidimo nekog i da nas pita "kako je proslo,jel uspela ovaj put,ne sekiraj se mlada si,bice". Nadam se da u redakciji imate neku zensku osobu koja ovo moze da razume (ili ne daj Boze i sama prolazi ili je prosla kroz VTO) pa neka vam ona kaze koliko nisu potrebni ovakvi natpisi i tekstovi. Pogotovu sto nikakve namene druge nema ovaj tekst , osim da se potencira da jedna zena jos jednom nije ostvarila svoj san. A iskreno, sumnjam da bi Goca bas medijima odmah rekla da je uspela i da je trudna😂

IronicoMen 11:39 27.05.2021
Odgovori

Sve ako ne bi rekla prvo Vama i nama da je uspela VTO i da je trudna😄 Srecno Goco! Nadam se iskreno da je kod tebe uspelo i da cemo sve mi doci do uspeha !

Eva 15:50 27.05.2021
Odgovori

Tacno. Zelja za detetom je jaca od svega, sve se zaboravi. Ali, na zalost, mnogi ne znaju sta sve to moze da pokrene. Ja sam imala 12 vto i ta kolicina hormona mi je na kraju izazvala rak dojke. Srecom, otkriven na vreme, ali tu je bio kraj mastanju o detetu, jer jednostavno ne smem vise da rizikujem zivot. To inace lekari koji rade vto, retko hoce da kazu pacijentu, za sve rizike koje nosi vto.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti