Od Majamija i Njujorka do Fruške Gore i Kosmaja: Sve nekretnine Novaka Đokovića (foto)

Od Majamija i Njujorka do Fruške Gore i Kosmaja: Sve nekretnine Novaka Đokovića (foto)

Autor: | 05/05/2021

0

Nekretnine Novaka Đokovića - kuće, stanovi, imanja...

Kolekcija nekretnina Novaka Đokovića u poslednje vreme primetno se uvećala. Prvi reket sveta toliko voli Marbelju da se luksuzna kuća koju je sa porodicom iznajmljivao tokom karantina prošle godine nedavno našla u njegovom vlasništvu.

Pročitajte: Prve fotografije Đokovićeve vile na Kosmaju, Elena se potresnim rečima oprostila od imanja

Pure Living Properties

 

Ako je verovati španskim medijima, za vilu u omiljenom letovalištu izdvojio je oko šest i po miliona evra. Nalazi se u elitnom kvartu Sijera blanka, građena je u andaluzijsko-marokanskom stilu, a osim teniskog terena ima bazen dugačak 12 metara sa sistemom za grejanje, kutak za roštiljanje, raskošni vrt, spa-centar, saunu, igralište za decu, planine u zaleđu i plažu u blizini, garažu za četiri automobila, kuću za goste... Onu glavnu štite živa ograda i drvoredi palmi. Značajan udeo u ceni poseda nesumnjivo ima spektakularan pogled – kada je nebo vedro, na drugoj strani Mediterana može se videti obala Afrike koja samo što se ne dodirne sa Gibraltarom.

Pure Living Properties

 

Trospratna kuća ima devet spavaćih soba, osam kupatila, prostrani salon sa kaminom, specijalnu prostoriju za gledanje televizije, savremeno opremljenu kuhinju, bar, teretanu, terase na sve četiri strane sveta i još bezbroj pogodnosti za život iz snova.

Pročitajte: Novak ne mora da brine - I posle njega Đoković će harati teniskim terenima (video)

Pure Living Properties

 

Osim Monte Karla kao zvanične rezidencije i jahte “Dijana”, koja slobodno može da se nazove luksuznom kućom na vodi, tu su i ekskluzivni stanovi u Njujorku, Majamiju, Porto Montengeru i novobeogradskom kompleksu „West 65“, privode se kraju radovi na imanju pored Pavlovačkog jezera, a tu je još jedno imanje - na Kosmaju.

Pročitajte: Dom Vesne de Vinče - Čudesni pogled na Hram svetog Save (foto)

Getty Images

 

Monako je od 2005. godine zvanično prebivalište najboljeg tenisera sveta. Luksuzan stan ima i u kompleksu Porto Montenegro pored Tivta.

Nekretnine Novaka Đokovića - Majami i Menhetn

Na Novakovoj imovinskoj karti nalaze se i ekskluzivni stanovi u Americi: pre dve godine u Majamiju je kupio penthaus sa pogledom na okean, a poseduje i jedan na Menhetnu.

Povrtaka u domovinu sve je izvesniji

Kuća na Pavlovačkom jezeru nedaleko od Rume uskoro će biti spremna za useljenje. Đokovići imaju i apartman u elitnom novobeogradskom kompleksu “West 65”, a nedavno su kupili i imanje na Kosmaju.

Pročitajte: Prve fotografije Đokovićeve vile na Kosmaju, Elena se potresnim rečima oprostila od imanja

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti