Novak Đoković očajan, nije mu pomogao ni talisman sa Hilandara

Novak Đoković očajan, nije mu pomogao ni talisman sa Hilandara

Autor: | 16/04/2021

1

Poraz Novaka Đokovića od 33. nosioca turnira u Monte Karlu iznenadio je sve obožavaoce belog sporta. Iako oko vrata ponovo nosi krstić sa Hilandara, omiljeni talisman nije mu mnogo pomogao. Novak Đoković morao je da se oprosti od daljeg takmičenja na prestižnom turniru pošto je neočekivano, u trećem kolu, eliminisan od Britanca Danijela Evansa, glatko, u dva seta.

Pročitajte: Novak ne mora da brine - I posle njega Đoković će harati teniskim terenima (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

Bio je to, bez sumnje, njegov najgori meč u dosadašnjem toku sezone. Napravio je bezbroj neiznuđenih grešaka, koje su ga koštale poena, ali i živaca, pa nikako nije uspevao da se vrati u igru, kao što često ume u presudnim momentima. Negde pred kraj susreta, kada je već bilo izvesno kako će se završiti, prvi reket sveta iznervirano je dobacio svom stručnom štabu, sa trenerom Marjanom Vajdom na čelu:

‒ Ne trebaju mi tapšači! To može i kod kuće.

Pročitajte: Poraz Novaka Đokovića nije fer - Svet je na nogama, neviđen skandal (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Posle prvog poraza u 2021. godini, Novak nije krio razočarenje.

‒ Naprosto, ovo je bilo očajno izdanje. Ne mogu nijednu pozitivnu stvar da izvučem iz celog meča, jednog od najgorih koje sam odigrao u poslednjih nekoliko godina. Napustio sam teren sa gorkim osećajem. Ništa nije funkcionisalo kako treba. Bio je to jedan od „onih dana“ ‒ objasnio je slavni teniser na konferenciji za medije.

Ipak, razloga za očajanje nema. Đoković se već narednih dana vraća u Beograd, gde ga čeka porodica, turnir i novi izazovi.

Komentari (1)

Loading
Срђан 20:45 17.04.2021
Odgovori

Православци немају никакве талисмане нити амајлије. Слава Богу да носи крст око врата али то не значи да је то талисман.

Snežana Ilić hellomagazin

Pročitajte još