Naj frajer devedesetih postao doktor nauka: Aleksandra i Boško i dalje su verni medijima, ali ne i on (foto)

Naj frajer devedesetih postao doktor nauka: Aleksandra i Boško i dalje su verni medijima, ali ne i on (foto)

Autor: | 29/04/2021

0

Stanko Škugor, nekadašnji voditelj i maneken, danas doktor nauka...

Pre dve i po decenije bilo je dovoljno da se u emisiji „City“ pojavite samo na nekoliko sekundi, dok kamera slučajno „hvata“ goste na nekoj promociji, pa da vas komšije i poznanici tretiraju kao poznatu ličnost. Možete onda da zamislite kakav su tada status imali voditelji „Cityja“ Boško Jakovljević, Stanko Škugor, Aleksandra Jeftanović, Biljana Obradović i Marija Tarlać. Uz to, Boško i Stanko bili su uspešni manekeni koje smo gledali ne samo na revijama već i u brojnim reklamnim kampanjama.

Pročitajte: Aleksandra i Boško kao da su tek sišli sa modne piste, ovo je vodeći trend za proleće-leto 2021.

Instagram

 

Sredinom 1998. godine „City“ je svakodnevno imao blizu milion gledalaca, nikad ispod sedamsto hiljada. Tolika gledanost bila je rezultat činjenice da su Boško, Stanko, Aleksandra, Biljana i Marija uspevali da u 15 minuta, koliko je emisija trajala, „spakuju“ sve gradske novosti i da publiku odvedu na sve promocije i premijere. Devojke su kopirale stil voditeljki, a Boška i Stanka obavezno su stavljale na liste „naj frajera“.

Pročitajte: Boško Jakovljević o velikom televizijskom povratku - Čini mi se da je bilo prirodno da se Aleksandra i ja vratimo zajedno!

 

Te 1998. godine Stanko Škugor je sa osmehom pričao da je istraživanje gledanosti pokazalo da, za razliku od Boška, koji je omiljen kod „ženske dece“ koja ima od 30 do 39 godina, na njega najviše pažnje obraćaju devojke od 20 do 29 godina. Tog trenutka izgledalo je da će, ako ne zajedno, ali kao uspešni televizijski voditelji raditi i narednih dvadeset-trideset godina. Procene su se, međutim, pokazale polovično tačnim. Uprkos popularnosti, obrazovanju i izgledu „kao stvorenom za ekran“ Stanko je shvatio da njegova poslovna sreća, dugoročno gledano, nije pred kamerama.

Stanko Škugor - Da li biste ga prepoznali? 

Facebook

 

Sa diplomom Poljoprivrednog fakuteta krenuo je u Norvešku, gde je završio „Univeristy of Life Sciences“, a kasnije je i doktorirao. Mada mu je već skoro dve decenije nauka bliža od javnog života, mnogi, kada pogledaju njegove fotografije, pomisle – šteta što je odustao od voditeljskog posla, jer i dalje izgleda odlično. On, očigledno, nikada nije poželeo da se i na trenutak vrati u medije. Kada dolazi u Beograd, ne svraća na mesta na kojima će biti fotografisan, a sudeći po profilima na društvenim mrežama slobodno vreme najčešće provodi u prirodi.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović presrećna - Podelila fotografiju koja će vas oduševiti (foto)

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti