Aleksandra i Boško kao da su tek sišli sa modne piste, ovo je vodeći trend za proleće-leto 2021.

Aleksandra i Boško kao da su tek sišli sa modne piste, ovo je vodeći trend za proleće-leto 2021.

Autor: | 26/04/2021

1

Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović predstavili su nam se kao voditeljski tandem još pre dvadesetak godina, u tada najpopularnijoj emisiji kratke forme „City“. Posle pauze, ponovo su se našli na televiziji „K1“ kao domaćini dnevnog tok šou-programa „Kec na jedanaest“. I ko god je bio u prilici da ih vidi ovih dana, što pred kamerama, što uživo, imao je utisak da je za njih dvoje vreme stalo. Ako je suditi po Boškovim rečima, recept je jednostavan.

‒ Čovek mora da nauči da živi u skladu sa svojim godinama. Bore na licu ne bih korigovao, ne samo što mi ne smetaju, nego mislim da govore o karakteru čoveka. Inače, mnogo je onih koji su promenili lični opis i to mi se nimalo ne sviđa ‒ izjavio je Boško u intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović posle dve decenije ponovo zajedno - Nikad nismo prestali da se volimo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @k1televizija

Poznati voditelj, cenjen u svetu mode, što kao kreator, što kao čovek od stila, u svemu što radi drži se devize „budi ono što jesi“ i to daje rezultate.

‒ Trendovi su zakon za modno nepismene. Nosiš ono što ti dobro stoji. Šta radiš, s kime se družiš, šta slušaš, šta ti se sviđa, u skladu sa tim se i oblačiš.

Aleksandra Jeftanović ne krije da je Boško njen „čovek od poverenja“, kome se obraća za svaku nedoumicu.

‒ Generalno, nas svoje smo slični, delimo isti sistem vrednosti. Možda smo i „old school“. Ako privatno imam problem ili dilemu, zovem Boška za mišljenje. Samo njega. Eto, toliko mi je važan. Spreman je i da sasluša, i da razmisli, i da stane na loptu.

Pročitajte: Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović ponovo zajedno

Boško Karanović

 

Ako se ima u vidu da se toliko dugo i dobro poznaju, pa i da su u međuvremenu uskladili stilove, ne treba da čudi što se na javnim dešavanjima pojavljuju kao da su tek sišli sa modne piste. Sudeći po najnovijem izdanju poznatog tandema, sezona proleće‒leto 2021. na velika vrata vraća klasiku: džins, „starke“, crnu i belu boju. Da bi utisak bio potpun, kao asesoar uvek dobro dođu osmeh i ljubaznost u komunikaciji.

Komentari (1)

Loading
Majka 10:26 27.04.2021
Odgovori

Divni su. Oboje. Urbanog ponasanja i modnog stila. Elokventni, kritičkog razmišljanja. Pratim ih skoro redovno. Jako mi se dopadaju oboje, ali i sam koncept emisije.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti