Marija Tarlać - Potpuno drugačija percepcija mode (video)

Marija Tarlać - Potpuno drugačija percepcija mode (video)

Autor: | 06/11/2020

0

Nekada veoma uspešan model, a danas izuzetno predana i podjednako uspešna dizajnerka, Marija Tarlać odlučila se da stvara modu, onda kada je ona krenula u smeru koji je za nju bio neprihvatljiv. Danas stvara haljine krojene po meri njenog ukusa, koje obožavaju žene širom regiona. Modna revija Marije Tarlać ovog puta održana je na digitalnom Belgrade Fashion Week-u.

- To je jedna mala, slatka modna revija. Za uspeh mog brenda nisam zaslužna samo ja, već i moja partnerka Senka bez koje to ne bi bilo moguće. Ukupno nas ima 14 zaposlenih žena i svakog dana na posao dolazimo nasmejane i srećne – rekla je Marija u emisiji „Kec na jedanaest“ na "K1" televiziji, u razgovoru sa svojim prijateljima Boškom i Aleksandrom.

Pročitajte: Marija Tarlać i Boško Jakovljević - Stil je ogledalo našeg života

 

View this post on Instagram

 

A post shared by m a r i j a t a r l a c (@marijatarlac) on Nov 6, 2020 at 4:47am PST

Ono što je Mariju navelo da se bavi modom inspirisalo je i da napravi potpuno novu kolekciju.

- Pravim garderobu koju i sama želim da nosim i to je za mene suština mode. To su haljine za mene, one koje želim da nosim u restorane koje idem, na zabave koje posećujem – istakla je dizajnerka.

– Kolekcija je inspirisana jednim predivnim parom čizama koji sam kupila, i uopšte cipelama koje volim, pa sam dizajnirala haljinice koje uz njih mogu da se nose. Nadam se da ćemo svi imati gde da nosimo omiljenu odeću i da ćemo uspeti da nastavimo da živimo normalno uprkos ovoj situaciji sa virusom.

Pročitajte: Marija Tarlać i Boško Jakovljević - Kreacija za Željka Joksimovića

Kako je rekla, iako dobija mnogo upita od potencijalnih kupaca koji bi voleli da njene komade naruče putem „Instagrama“, to nije moguće.

Mi smo ozbiljna firma, plaćamo porez i sve radimo po zakonu. „Instagram“ nema platni promet, te ne postoji mogućnost za kupovinu preko ove društvene mreže, ali za desetak dana na mom sajtu biće dostupan online shop, uz dosadašnji način kupovine u mojoj radnji – najavila je Marija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram