Boško Jakovljević o velikom televizijskom povratku: Čini mi se da je bilo prirodno da se Aleksandra i ja vratimo zajedno!

Boško Jakovljević o velikom televizijskom povratku: Čini mi se da je bilo prirodno da se Aleksandra i ja vratimo zajedno!

Autor: | 27/10/2020

0

Boško Jakovljević, televizijska zvezda, koja je u vreme kada je "City" predstavljao muzički standard, postavljao temelje novinarstva, svoju ljubav prema novinarstvu i muzici na potpuno drugačiji, a opet njemu svojstven način publici poklanja u novoj emisiji "Kec na jedanaest".

Veliki televizijski povratak sa koleginicimo Aleksandrom Jeftanović, prepričava se već mesecima, a da je reč o omiljenom voditeljskom paru govore rejtinzi. Boško Jakovljević za naš portal govorio je o izazovu koji je za njega predstavljao televizijski povratak, posle duže medijske pauze.

Pročitajte: Boško Jakovljević se vraća na male ekrane, ali pod jednim uslovom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1) on Nov 14, 2019 at 12:55am PST

Jednom prilikom rekli ste da ćete se na televiziju vratiti tek kada se pred vama pojavi dovoljno veliki izazov. Da li je "Kec na jedanaest" baš ono čemu ste se nadali?

- "Kec na jedanaest" je za mene izazov da pokažem da je moguće da još uvek radimo ono što volimo i da se gledaocima dopada ono što radimo. Radimo isto kao u vreme kada smo radili "City", plasiramo sadržaje koje volimo, muziku, filmove i serije, koje možda ne možete da vidite ni na jednoj drugoj platformi, a sudeći po rejtingu, publici se dopada. Ujedno, pošto smo sada stariji, pravimo osvrt i na društveno političke teme, bez politike - kaže nam kroz osmeh Boško.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K1 (@k1televizija) on Aug 27, 2020 at 5:16am PDT

Da li je u smislu izazova, podjednako veliki izazov bio vratiti i Aleksandru na "male ekrane".

- Nekako je bilo normalno da se vratimo zajedno, na to su uticali dugogodišnji rad, ali i prijateljstvo. Ispostavilo se da nas u istim životnim periodima zanimaju iste stvari. Moram da napomenem da smo imali više ponuda, ali da je "K1" u tom trenutku bila najbolja.

Pročitajte: Posle dve decenije ponovo su zajedno - Nikad nismo prestali da se volimo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1) on Oct 15, 2020 at 3:38am PDT


Boško Jakovljević otkrio je i da je povratak na televiziju "K1" potpuno promenio njegovu rutinu. Sada ustaje u šest ujutru i odlazi na celodnevna snimanja sa Aleksandrom, koja su baš kao i njihovo prijateljstvo ispunjena vedrinom i širokim osmesima. Upravo zbog toga, promena životnog ritma ne pada mu teško i izuzetno uživa u njoj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović, Instagram

Slične Vesti