Jelena Rozga otkrila: To je bio moj lični izbor (video)

Jelena Rozga otkrila: To je bio moj lični izbor (video)

Autor: | 12/11/2020

0

Stigli smo do velikog finala. Velika zvezda za kraj ovog izdanja projekta Radija S, „Zvezde pevaju zvezde“, pevačica Jelena Rozga, poslednja je u nizu obrada hitova '90-ih. Izabrala je Ilana Kabilja – "Da nema ljubavi", dala mu nežnu i emotivnu notu, kako smo od Rozge i očekivali, ali ovog puta u modernoj i savremenoj verziji.

Jelena je oduvek želela da je pesma njena i sad je konačno uspela u tome. Kabilja ceni kao autora i divnog čoveka i jako je srećna što je konačno otpevala ovu pesmu.

Pročitajte: Posle meseci provedenih u strahu, Jelena Rozga konačno može mirno da spava - Uhapšen psihopata koji je progonio pevačicu

Zanimljivo je da je pesma bila Jelenin lični izbor.

- To je pesma koju sam najviše slušala u tom vremenu. I dan danas kad se pusti u nekom klubu, svi podivljaju - rekla je Rozga za Radio S i dodala:

- Ne dišem, svakog puta kad izlazi nešto novo, kad je premijera pesme, veče pre sam uzbuđena, a sad sam u iščekivanju komentara. Nisam se mučila da snimim tu pesmu, znam je od malena. Detaljno sam snimala, vraćala se u studio više puta, jer sam perfekcionista - rekla je u uključenju u jutarnji program Radija S.

Pročitajte: Pevačica Jelena Rozga iskrena - Nemam gde da nađem momka

Inače u Splitu je trenutno 20 stepeni i Jelena je svim slušaocima Radija S prenela morske pozdrave i objasnila kako se to radi kada si rođen pored mora.

- Ja sam prava Dalmatinka koja ne ulazi u more ako temperatura nije bar 28  stepeni - rekla je Jelena i obećala da će prvom prilikom doći u Beograd da se izgrli sa voditeljima jutranjeg programa Radija S, Irenom i Ivanom.

Poslušajte kako zvuči veliki hit kada ga izvodi pevačica Jelena Rozga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo Radio S