Bivši rukometaš i frajer za kojim žene žude: Kakvog muža ima Dana Karić (foto)

Bivši rukometaš i frajer za kojim žene žude: Kakvog muža ima Dana Karić (foto)

Autor: | 22/04/2021

0

Muž Danice Karić, bivši sportista za kojem su mnoge žene uzdisale...

“Kakvog muža Dana ima”, reći će mnogi pri pogledu na fotografiju Nikole Stojilkovića, supruga Danice Karić. Rođeni Vranjanac u mlađim danima aktivno se bavio rukometom, a čini se da je i danas u odličnoj formi. Promenio je tek stil odevanja, koji je prilagodio obavezama uspešnog poslovnog čoveka.

Pročitajte: Danica Karić - Nijedan roditelj nije savršen, ne treba ni težiti tome

Instagram

 

 

‒ Nikola je pun ljubavi i radosti, a takva sam i ja. To je ono što najviše volim kod njega. Neiskvaren je, ima radost deteta, druželjubiv je, stabilan, jaka ličnost, pun zdravog samopouzdanja ‒ ovim rečima je Danica Karić jednom prilikom opisala muškarca svojih snova, u koga se zaljubila bukvalno na prvi pogled.

‒ Morala sam da ga primetim: lep, visok, crn.

Pročitajte: Stigao je Bogoljub - Porodila se Danica Karić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Karic (@danakaric)

Upoznali su se na venčanju zajedničke prijateljice i od tada se nisu razdvajali. Venčali su se posle nekoliko meseci veze, 30. decembra 2016. godine. Sudbonosno „da“ izgovorili su u vili „Jelena“, u prisustvu familije i velikog broja poznatih zvanica. Iduće godine dobili su sina Petra, a 2020. porodičnu sreću uvećao je još jedan dečak, Bogoljub.

Muž Danice Karić - Nikola je baš ono što je tražila i priželjkivala

la lanna

 

Poslednjih godina Danica i Nikola žive na relaciji Beograd‒Minsk‒Dubai, mada su uglavnom stacionirani u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Otkako je krenula pandemija, vreme provode u kući koja im je ujedno porodična oaza i radni prostor. “Bogu hvala pa imamo baštu gde se svakodnevno igramo sa sinovima. Nikola prvo odradi trening, zatim sve što imamo od posla obavimo onlajn, pa pozovemo bake i deke da čuju i vide unuke“, opisala je Danica Karić u poslednjem intervjuu koji je dala za a HELLO! kako izgleda njena svakodnevica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin