Modni trendovi za proleće 2021.

Modni trendovi za proleće 2021.

Autor: | 31/03/2021

0

 

Modni trendovi za proleće 2021. zaista obećavaju. Period pred nama biće pun života, optimizma i inspirativnih ideja za sve prilike. I za svačiji ukus. Dominiraće nežne pastelne boje, tražiće se lagani materijali, na ceni će biti klasičan kroj i majstorska izrada, a nemojte se iznenaditi ni ako dobijete poziv na kratak modni izlet u šezdesete ili sedamdesete. Biće tu i lepršavih, šarenih komada koji popravljaju raspoloženje. Krenimo redom...

Pročitajte: Top boje za proleće 2021. godine - Obožavaćete ih (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Prirodno i neutralno

Ako jedna Irina Šajk ne može da vas ubedi da nema apsolutno ničeg dosadnog u savršeno skrojenom muškom odelu boje peska, onda ovaj trend nije za vas. Videćete slične predloge i u buticima kuća Alberta Ferretti, Boss, Fendi, a osim toplih nijansi koje kontriraju tamnim zimskim tonovima, novi modeli osvojiće vas ležernošću. Široke pantalone i kombinezoni zvezde su novih kolekcija. I još nešto – sjajno se slažu sa svakim tenom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Dinamični printovi

U sezoni kojoj se približavamo važiće pravilo više je više, kažu Domeniko Dolče i Stefano Gabana. Živopisna Sicilija, večna inspiracija čuvenog modnog dueta, ušla je i u novu kolekciju namenjenu odvažnim damama koje umeju da uživaju u svakom trenutku. Sve vrvi od jarkih boja: haljine, suknje, košulje, čak i tašne i nakit. To ćete videti i kod ostalih Italijana, recimo Gucci ili Versace. Verujemo u njihovo objašnjenje pojma dolce vita, zar ne?

Pročitajte: Haljina Krisi Tajgen novi trend za proleće 2021. godine

Otmeni komfor

Većina aktuelnih kolekcija nastala je tokom izolacije, kada su dizajneri radili od kuće, daleko od saradnika, logističke podrške i resursa koji su im inače na raspolaganju. Ali, tada su se rodile i neke sjajne ideje. Mnogi kreatori insistirali su na udobnosti, pa smo tako dobili lagana odela koja ne stežu bez preke potrebe, a mogu se nositi i u kancelariji, i u gradu, i na nekom ozbiljnijem događaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOSS (@boss)

Aristokratska romantika

Popularne serije Bridžerton i Damin gambit probudile su interesovanje za neke romantičnije epohe, pa su vintidž komadi gotovo preko noći postali modni mejnstrim. Ženstvene haljine u princeza-stilu, volani, raskošne kragne, čipka, ukrasne trake, nakit u baroknom dizajnu, kristalni broševi, ako preferirate klasiku i tražite princa na belom konju, ovaj trend je kao stvoren za vas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

Pastelna rapsodija

Drugim rečima, uvek omiljen candy trend. Da, svetu treba malo boje i zabave posle svega, ili uprkos svemu, pa su neki kreatori, poznati po inovativnim idejama, rešili da nas ovog proleća pretvore u ogromne slatkiše. Valentino, Fendi i Blumarine vešto se poigravaju pastelnim tonovima ljubičaste, plave i zelene, koje poručuju da nije važno koliko je godina u našem životu, nego koliko je života u našim godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blumarine (@blumarine)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti